Life

Τα ζώδια της ημέρας – Αναλυτικές προβλέψεις

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θέλεις να περάσεις την ημέρα με αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά με τους φίλους σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να τονίζει τη σημασία των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα ενισχύει την καλή ατμόσφαιρα και θα σου χαρίσει τη συναισθηματική πληρότητα που επιθυμείς! Εκμεταλλεύσου την ιδιαίτερα θετική ημέρα για να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο καθώς θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής!

Ταύρος

Ακόμα δεν μπήκε ο νέος χρόνος και η πρώτη σου ευχή θα αφορά τα επαγγελματικά σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δε σε αφήνει να κάνεις διακοπές καθώς το μυαλό σου βρίσκεται στην επαγγελματική σου εξέλιξη και του τρόπους που μπορείς να την επιτύχεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ζυγό, κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου με τον καλύτερο τρόπο! Δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία σε μια επίσκεψη που θα σε βοηθήσει και σε επαγγελματικά θέματα.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε κάποιο σαλέ και να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να έχεις πάει μια εκδρομή με φίλους ή κουμπάρους! Ακόμα και τίποτα από αυτά τα δύο να μην έχει συμβεί το πιο πιθανό είναι σήμερα να πάρεις τους δρόμους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα τονίσει την ανάγκη σου να αποδράσεις και να αλλάξεις παραστάσεις! Η ημέρα θα φέρει ευχές από το ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και πιθανό να μάθεις και κάποια νέα που θα σε ενθουσιάσουν.

Καρκίνος

Είναι πιθανό το νέο έτος να σε βρει λίγο κατηφή καθώς θα αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις που αναγκάστηκες να αφήσεις στο παρελθόν σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση! Θα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις κάποια πράγματα και να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί πιο χαλαρά! Ακόμα και αν η ημέρα ξεκινήσει λίγο βαριά, μην ανησυχείς γιατί όσο περνάει η ώρα θα γίνεται καλύτερη!

Λέων

Οι ευχές με συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο, θα σε κάνει να καταλάβεις πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα ενισχύσει την κοινωνικότητα σου και θα φέρει νέους ανθρώπους στον περίγυρό σου που μπορούν να σε βοηθήσουν είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα. Η δημοτικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να προσεγγίσεις αυτούς που θέλεις!

Παρθένος

Σήμερα και ενώ ο χρόνος μόλις έχει μπει, εσύ θα ξεκινήσεις να κάνεις λίστα με τις υποχρεώσεις σου καθώς -όπως φαίνεται- ήδη σου έλειψε η καθημερινότητα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα σου φέρει ευκαιρίες για ένα διάλλειμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια πρόταση για δουλειά αλλά θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να μην απαντήσεις παρορμητικά.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνει λόγους και ευκαιρίες για να γιορτάσεις το νέο έτος και να συνεχίσεις τη διασκέδαση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση αλλά μπορεί να σε κάνει να παρεκτραπείς. Αν καταφέρεις να κρατήσεις μια ισορροπία τότε η ημέρα θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι μπαταρίες σου θα μείνουν φορτισμένες για πολλές ημέρες!

Σκορπιός

Είναι πιθανό να ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την οικογένεια σου αλλά οι δικοί σου δε θα συμμεριστούν την ανάγκη σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα δημιουργήσει οικογενειακό ρήγμα αν δεν προσέξεις τη συμπεριφορά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις όχι μόνο σε δικά σου θέματα αλλά και σε οτιδήποτε απασχολεί και τους δικούς σου. Ο Δίας θα σε βοηθήσει γι’ αυτό μην ανησυχείς!

Τοξότης

Μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές θα έχει η σημερινή ημέρα, καθώς νιώθεις τη διάθεσή σου να είναι άκρως επικοινωνιακή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα αυξήσει τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Όλοι θα αποζητούν την παρέα σου και αυτό είναι κάτι που θα σου αρέσει πολύ. Από την άλλη, μπορεί να σε κάνει και ιδιαίτερα σπάταλο/η, γι’ αυτό πρόσεξε, αλλιώς τα οικονομικά σου θα εκτροχιαστούν…

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σου θέματα σε απασχολούν και σήμερα, παρόλο που οι γύρω σου σε προτρέπουν να τα αφήσεις για άλλη ημέρα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα θα σε βοηθήσει πολύ, καθώς θα σου φέρει ιδέες που, αν τις υλοποιήσεις, θα αυξηθεί το εισόδημά σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεις μια λύση σε κάποιο οικονομικό θέμα που σε ταλαιπωρεί καιρό, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Εκμεταλλεύσου την ημέρα, καθώς θα βγεις κερδισμένος/η!

Υδροχόος

Σήμερα ανήκεις στους/στις ευνοημένους/ες της ημέρας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον πληθωρικό Δία που βρίσκεται στον Ζυγό, δε γίνεται να μη σε βγάλει στο προσκήνιο. Αν αξιοποιήσεις αυτή τη θετική όψη, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα προκαλέσεις το θαυμασμό με τη γλυκύτητα και τη γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου.

Ιχθύς

Σήμερα ίσως να μην έχεις διάθεση για συναντήσεις με κόσμο καθώς η κινητικότητα και οι επαφές των ημερών πιθανό να σε έχουν κουράσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Δία από τον Ζυγό, θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις και θα σε βγάλει έστω και για λίγο από αυτή τη διάθεση. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σαγηνεύσεις όποιον/α θέλεις με πλάγιους τρόπους ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η όταν βγεις στο προσκήνιο.

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα