Αθλητισμός

Τάιλι: «Υπήρξε ασυνεννοησία στο θέμα του Τζόκοβιτς»

Ο διευθυντής του Australian Open Κρεγκ Τάιλι, σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι υπήρξε ασυνεννοησία στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ακούστε το άρθρο

Ο διευθυντής των αγώνων του Australian Open και CEO της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Κρεγκ Τάιλι, πήρε θέση για όσα διαδραματίστηκαν στην Μελβούρνη όσον αφορά το θέμα το Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κρεγκ Τάιλι, σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε καλή επικοινωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ομοσπονδιακή Κυβέρνηση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την απέλαση του Σέρβου τενίστα, και το στερήθηκε το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρεγκ Τάιλι:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πολλά τα επίπεδα επικοινωνίας που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη περίοδο και γι’ αυτό υπήρχε μεγάλη αντίφαση και πολυπλοκότητα με τις πληροφορίες που έβγαιναν προς τα έξω».

«Δεν πιστεύω ότι θα μας μηνύσει. Θα υπάρξουν πολλές αναφορές και πληροφορίες, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τουρνουά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια σπουδαία διοργάνωση.

Προφανώς και τέθηκε εκτός του φετινού τουρνουά, όμως πιστεύω πως η επιδίωξή του είναι να παίξει του χρόνου. Στο τέλος της ημέρας είναι το Νο1 του κόσμου και λατρεύει το Australian Open».

Όλη η επικαιρότητα