Επιχειρήσεις

Takeda Hellas: Συνεχίζεται η λειτουργία των προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών

Ακούστε το άρθρο

H Takeda Hellas S.A., ανακοίνωσε πως συνεχίζει να εργάζεται έχοντας ως προτεραιότητα την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία τους. «Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε και υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την εμφάνιση του ιού SARS-CoV-2 οι εντατικοποιημένες προσπάθειές διασφαλίζουν αυτόν το στόχο» σημειώνει η εταιρεία.

Όπως αναφέρει ο Γεώργιος Φαίδων Καλομοίρης, Γενικός Διευθυντής Takeda Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Προγράμματα Υποστήριξης Ασθενών “Patient Support Programmes (PSP)” συνεχίζονται κανονικά και χωρίς καμία δυσλειτουργία μέχρις στιγμής. Στους ασθενείς που έκαναν χρήση του προγράμματος σε Νοσοκομεία, τα οποία πλέον έχουν χαρακτηρισθεί ως Νοσοκομεία Αναφοράς COVID-19, δίδεται πλέον η δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να λαμβάνουν κανονικά την υποστήριξη σε άλλους χώρους περίθαλψης, με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα Ιατρού. Η εφαρμογή των PSP υλοποιείται είτε σε Νοσοκομεία, είτε σε Ιδιωτικές Κλινικές, είτε στην οικία του ασθενούς, όταν αυτό επιτρέπεται.

Οι 24ωρες λειτουργίες φαρμακοεπαγρύπνησης, υπηρεσίας επιστημονικής πληροφόρησης, παραπόνων ποιότητας κλπ. συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας παραμένουν ενεργοί και διαθέσιμοι για τη διασφάλιση της αδιάκοπης πρόσβασης των ασθενών στις θεραπείες τους, όπως και πριν τα έκτακτα μέτρα».

Η Takeda Hellas τονίζει πως παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις δυσκολίες οι οποίες μπορεί να προκύψουν.

Όλη η επικαιρότητα