Ηλεία

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Η ώρα της ευθύνης, έφτασε για το Πύργο – Όλοι μαζί για το δρόμο»

Ακούστε το άρθρο

Η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την άμεση υλοποίηση των έργων στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος της Ολυμπίας Οδού αναμένεται να συζητηθεί και να ληφθεί σχετική απόφαση έγκρισής κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο Πύργου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 μμ.

Το θέμα που «καίει» όλη την Ηλεία έχει πάρει άλλες διαστάσεις μετά τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή όσον αφορά την εκτέλεση του και η νέα δημοτική αρχή έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να εκφράσει την βούληση όλων στην Ηλεία για να… ξεβαλτώσει το έργο!

Μάλιστα ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος απευθύνει κάλεσμα να παρευρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο όλοι οι εκπρόσωποι φορέων αλλά και οι δημότες του Πύργου ώστε όλοι μαζί να υποστηρίξουν και να εγκρίνουν το ψήφισμα για τον δρόμο Πάτρα- Πύργος.

Ξέχωρα από τα παραπάνω στη ημερησία διάταξη του δημοτικού συμβουλίου περιλαμβάνεται και η συζήτηση σχετικά με την μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο» καθώς και λήψη σχετικής απόφασης.

Επίσης η λήψη απόφασης έγκρισης των κάτωθι θεμάτων που εισηγείται η Οικονομική Επιτροπή:

-Της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του δήμου Β΄ τριμήνου 2019 και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019.

-Της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019.

Ορίστηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Με απόφαση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου ορίστηκαν τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής του δήμου που θα απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Τάκης Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος

 

Μέλη

Γιάννης Αργυρόπουλος – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών – Προγραμματισμού – Πολεοδομίας και χωροταξίας

Γιάννης Παπαδημητρίου –  Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Ανάπτυξης και Τουρισμού

Μέλη  (δημοτικοί σύμβουλοι)

Νικόλαος Κοτσώνης

Αλικάκη – Τζανέτου Ρούλα

Ανδρέας Σκαρτσιάρης

Βασίλης  Παναγόπουλος

Αντώνης Καράμπελας

Γιάννης Αργυρόπουλος του Ιωάννη

Όλη η επικαιρότητα