Πολιτισμός

Τάκης Μόσχος: Δημόσια έκκληση για τον ηθοποιό

Ακούστε το άρθρο

Ο Τάκης Μόσχος, ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Γλυκιά Συμμορία, βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ο γνωστός ηθοποιός, νοσηλεύεται εδώ και ενάμιση μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό.

Σε λίγες ημέρες ο Τάκης Μόσχος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο σε παίρνει εξιτήριο και θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, δυο καλοί φίλοι-άγγελοι και συνεργάτες του ηθοποιού στην τοπική ερασιτεχνική ομάδα ΕΘΟΣ, πρωτοστατούν στον αγώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η Μάγδα Πάτση αναφέρει στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά: «Ο Τάκης είναι πια μέλος της τοπικής κοινωνίας και της οικογένειάς μας. Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει στο νησί και να τον κάνουμε καλά με την αγάπη μας, πάνω απ’ όλα. Ήδη μας προσφέρθηκε μια αποθήκη για να βάλουμε τα πράγματά του μέχρι να βρεθεί και το νέο σπίτι που θα τον φιλοξενήσει».

Όπως γράφει το efimerida-sporades.blogspot.com:

«Ο Τάκης σε λίγες ημέρες βγαίνει από τον “Ευαγγελισμό” και θα χρειαστεί να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης… και όταν με το καλό τα καταφέρει, θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκόπελο. Όλα αυτά εύκολα διαβάζονται, αλλά δύσκολα γίνονται, αφού όπως είναι γνωστό ο Τάκης δεν έχει οικονομικούς πόρους και χρειάζονται χρήματα… Χρήματα και ένα σπίτι για να μείνει στη Σκόπελο.

Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ, αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6973 056 900
ΠΑΤΣΗ ΜΑΓΔΑ 6982 734 750».

Όλη η επικαιρότητα