Categories: Αχαϊα

Τάκης Νικολόπουλος: Θλίψη για τον θάνατο του αγωνιστή γιατρού

Share

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Παναγιώτης (Τάκης) Νικολόπουλος, ακτινολόγος και πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Είχε διατελέσει διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενώ ήταν αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα.

Το Σάββατο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας με συμπτώματα εμφράγματος και διακομίστηκε διασωλληνωμένος σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα, όπου δυστυχώς έχασε την μάχη για τη ζωή.

Ο Τάκης Νικολόπουλος, είναι «άλλη μια οδυνηρή απώλεια» έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός.

«Έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας Τάκης Νικολόπουλος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ιατρικού κόσμου και της Αριστεράς.

Άνθρωπος υψηλής  ποιότητας, ευγένειας και ήθους, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση το δημόσιο σύστημα υγείας, τον ιατρικό συνδικαλισμό και την  υπόθεση της κοινωνικής αλλαγής στη χώρα μας.

Αφήνοντας ευδιάκριτο και ανεξίτηλο «αποτύπωμα» στη συλλογική μας μνήμη. Από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, μέχρι την υπεράσπιση του ΕΣΥ, τις διεκδικήσεις της ΟΕΝΓΕ, το αριστερό σχέδιο για την Υγεία και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και «πληγωμένος» από τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης του Δήμητρας, συνέχισε να προσφέρει από τη θέση του αν. Συντονιστή της ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όλοι οι φίλοι και σύντροφοί του νιώθουμε σήμερα ανείπωτη θλίψη και συντριβή.  Θρηνούμε πραγματικά. Τάκη μας λείπεις ήδη. Αποστόλη και Μαρία κουράγιο….»

«Είναι θλιβερό να αποχαιρετάς ανθρώπους που φεύγουν τόσο αναπάντεχα και που μοιράστηκες μαζί τους κοινούς αγώνες, χαρές και λύπες και πάνω απ’ όλα την προσδοκία ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις γενιές που έρχονται» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστας Μπάρκας, για τον Τάκη Νικολόπουλο.

«Αποχαιρετώ με οδύνη τον σύντροφο Τάκη Νικολόπουλο, κρατώ όμως με υπερηφάνεια ως παρακαταθήκη τις ηθικές αρχές και αξίες του, αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαρέγκλιτη συνέπεια, σεβαστός για αυτό από τους συντρόφους, οι οποίοι τον έταξαν να προσφέρει και από τη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του, Αποστόλη και Μαρία.Καλό Ταξίδι Σύντροφε Τάκη!».

Πηγή: avgi.gr