Lifestyle

Τάμτα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Ακούστε το άρθρο

Η Τάμτα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ. Όμως ένα πρόβλημα υγείας έχει αναγκάσει την αγαπημένη τραγουδίστρια να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τα Instagram Stories της, η Τάμτα έχει βγάλει κήλη και ως συνέπεια δεν θα μπορεί να βρίσκεται στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανίζεται μαζί με τις Melisses.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει ανάγκη από κάποια χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση και ηρεμία. Αυτός είναι και ο λόγος που Παρασκευή και Σάββατο δεν πήγε στο BOX, καθώς η ίδια έχει αρκετά χορευτικά στο πρόγραμμά της και φυσικά ο χορός απαγορεύεται στην κατάστασή της. Βλέπεις η Τάμτα πρέπει να γίνει όσο πιο σύντομα καλά, καθώς τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Replay»πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και η εκπρόσωπος της Κύπρου θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Η Τάμτα λίγες μέρες αφού αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους διαδικτυακούς της φίλους έστειλε ένα νέο μήνυμα στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι εργασιομανής για να πρέπει να μείνω σπίτι για κάτι παραπάνω από δέκα ημέρες… Δεν αντέχω άλλο… Θέλω την κανονική μου ζωή πίσω».

Όλη η επικαιρότητα