Ηλεία

Τανιμανίδης, Μπόμπα, Γεωργίου και Σκορδά στο Κατάκολο!

Ακούστε το άρθρο

Πρωί Πέμπτης, λίγο πριν το ρολόι δείξει έντεκα… Ο υδράργυρος στο κόκκινο. Ότι πρέπει για ένα καφέ, κάπου δροσερά και όμορφα. Κατευθυνόμαστε προς τον Άγιο Ανδρέα, στο Κατάκολο, παρέα με συνάδελφο εικονολήπτη…

Γράφει ο Κωνσταντίνος Γκελντής


Φτάνουμε στον… επίγειο «παράδεισο» που έχει το όνομα Beauvoir…Πραγματικά ένας πολύ όμορφος χώρος που έχουν δημιουργήσει δυο νέοι άνθρωποι, τα ξαδέλφια Γιάννης και Γιώργος Βρυνιώτης… Ένας χώρος που σου προσφέρει όλες τις ανέσεις σου από το πρωί έως και το βράδυ… Μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου, να φας πρωινό και σνακ, μεσημεριανό και το βραδάκι να χαλαρώσεις πίνοντας το ποτό σου και χαζεύοντας το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Τις προάλλες, περάσαμε υπέροχα και στο live που είχε διοργανώσει το κατάστημα με τον καλλιτέχνη Θοδωρή Φέρρη.

Στη φωτογραφία ο υπογράφων, με τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Χριστίνα Μπόμπα και την καλή φίλη του ζευγαριού, Κλέλια Ανδριολάτου.

Εκεί χθες, συνάντησα και τρεις πολύ γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους, από το χώρο του θεάματος, τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, την πανέμορφη γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Ανδρέα Γεωργίου… Έπαιρναν το πρωινό τους… Κάθισα λοιπόν στην παρέα τους -και με θέα, πάντα, το Ιόνιο, ήπιαμε τον καφέ μας και τα είπαμε λίγο…

Τους ρώτησα τί τους έφερε στην Ηλεία, και μου απάντησαν τα όμορφα μέρη μας και οι παραλίες μας… Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα, μου είπε τα εξής: «Έχω περάσει το ομορφότερο τριήμερο της ζωής μου… Μου αρέσουν πάρα πολύ οι παραλίες εδώ, έχετε πολύ όμορφα μέρη… Επίσης, εδώ στο Beauvoir, έφαγα την καλύτερη ψαρόσουπα με ροφό, που έχω φάει ποτέ, από τα χεράκια της κυρίας Μαρίας»…

Αδιαμφισβήτητα, η Ηλεία έχει πολύ ωραία μέρη να επισκεφτεί κανείς… Αυτό τους μαγνήτισε άλλωστε και ήρθαν στην περιοχή μας…

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνοντας τα γλυκά του Beauvoir.

Στην κουβέντα που είχαμε, μου είπαν ότι έμεινα στο ξενοδοχείο “Βρυνιώτης”, στο Άγιο Ανδρέα, στο Κατάκολο και η αγαπημένη τους συνήθεια -μου είπαν- τις μέρες που είναι εδώ, είναι να ξυπνούν το πρωί και να αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο.

View this post on Instagram

Sun please…. 📸 @klelia_andriolatou

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Εκτός από τον Άγιο Ανδρέα, επισκέφθηκαν την Σκαφιδιά και το λιμάνι του Κατακόλου… Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε την πρωινή του γυμναστική εκεί αφού έτρεξε από το ξενοδοχείο στον Άγιο Ανδρέα ως το λιμάνι. Χθες πήγαν και στο Κτήμα “Μερκούρη”.

Με γέλια και χαρούμενη διάθεση, η κουβέντα μας συνεχίστηκε… Μου είπαν ότι προχθές βράδυ βρέθηκε μαζί τους για φαγητό, στο Beauvoir και η Φαίη Σκορδά -όπου κι αυτή κάνει της διακοπές της στην Ηλεία. Εγώ βέβαια δεν την πρόλαβα εκεί.

Η Φαίη Σκορδά με τους ιδιοκτήτες του Beauvoir, Γιάννη και Γιώργο Βρυνιώτη.

Κάπου εκεί η κουβέντα μας τελείωσε. Τους άφησα γιατί έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά.

Όλοι τους ενθουσιασμένοι από την περιοχή μας, ξεκουράστηκαν, διασκέδασαν, γέλασαν, έμαθαν, έκαναν νέους φίλους, ”γέμισαν” τις μπαταρίες τους, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το σύντομο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα