Lifestyle

Tasha Ρeign: Πήγαν να με βιάσουν σε σκηνή πορνό της Stormy Daniels κι εκείνη δεν έκανε τίποτα

Ακούστε το άρθρο

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Tasha Reign μίλησε στο αμερικανικό site “The Daily Beast” και κατήγγειλε πως η Stormy Daniels δεν τη βοήθησε σε παρενόχληση που υπέστη σε γυρίσματα ταινίας στην οποία μετείχαν και οι δύο.

“Είμαι έξαλλη μαζί της. Τη βλέπω να αξιώνει λεφτά και να ζητά αποζημίωση αλλά ξέρω ποια είναι πραγματικά. Με παρενόχλησε σεξουαλικά ένα μέλος της παραγωγής της ταινίας την οποία χρηματοδοτούσε η Daniels. Και εκείνη δεν έκανε απολύτως τίποτα ενώ ήταν μπροστά”.

“Εκείνη ήταν σκηνοθέτης και ο τεχνικός προσπάθησε να με κακοποιήσει”, συνεχίζει η Reign. “Απευθύνθηκα στον ιδιοκτήτη της Wicked Pictures (εταιρεία παραγωγής), διαμαρτυρήθηκα στην ίδια, έκανα όλα όσα έπρεπε και δεν ανταποκρίθηκε με επαγγελματικότητα. Αισθάνομαι απογοητευμένη τώρα που την ακούω να μιλάει για τις γυναίκες λέγοντας πως στέκεται στο πλευρό τους την ώρα που εγώ προσωπικά κακοποιήθηκα σε γυρίσματα μπροστά της”, δηλώνει η 29χρονη στο Daily Beast.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το περιστατικό έγινε για τα γυρίσματα της ταινίας The Set Up στις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Όπως λέει, η Daniels υπερηφανευόταν προς τα μέλη της ομάδας της λέγοντας: “Είμαι η γυναίκα Harvey Weinstein, φλερτάρω όποιον και όποια θέλω, όποτε θέλω”. Κι όλα αυτά, την ώρα που η Daniels αναρτούσε tweets υπέρ του κινήματος #MeToo, όπως χαρακτηριστικά λέει η Tasha Reign.

Η πρώτη καταγγελία από τη Reign έγινε δημοσίως μέσω Twitter στις 14 Ιανουαρίου, και τώρα η νεαρή κινείται νομικά εναντίον της Daniels ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη. “Μιλάω για όλα αυτά γιατί δεν ανέχομαι την υποκρισία. Δεν αξιώνω χρήματα. Αξιώνω σεβασμό για όλους όσους εργάζονται επαγγελματικά σε αυτόν τον χώρο και για τις γυναίκες γενικότερα. Σεβασμό όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό χώρο”, κατέληξε η Reign.

Υπενθυμίζεται ότι η Daniels, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, φέρεται ότι έλαβε λίγο πριν τις εκλογές του 2016 130.000 δολάρια από τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κοέν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση της με τον Τραμπ. Ο τελευταίος αρνείται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σχέση.

Ο δικηγόρος του προέδρου, Μάικλ Κοέν είχε παραδεχθεί ότι είχε δώσει 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να παραμείνει σιωπηλή, υποστηρίζοντας όμως ότι ήταν από τα προσωπικά του χρήματα. Οι δύο πλευρές κινούνται πλέον νομικά, ο ένας εναντίον του άλλου.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα