Categories: Ψυχαγωγία

Τάσος Ιορδανίδης για «Γη της ελιάς»: Ο Μάνος θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με… κουμπάρα

Share

O Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Τηλεθεατή» και με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» μίλησε για τις εξελίξεις που θα δούμε αλλά και τον ρόλο του. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάνο μέσα σε όλα αναφέρθηκε επικείμενο θρησκευτικό γάμο του με την Μαρίνα.

Μιλώντας για τις εξελίξεις που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια ο Τάσος Ιορδανίδης λέει: «Μέχρι στιγμής, έχω διαβάσει τα πρώτα 50 επεισόδια του δεύτερου κύκλου και έχω να σας πω ότι ο χαρακτηρισμός που δώσατε είναι πολύ εύστοχος».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στη β’ σεζόν θα δούμε τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού. «Το τρέιλερ μας πρόδωσε… Ναι, τελικά, ο Μάνος θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με… κουμπάρα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται γιατί αγαπιούνται πραγματικά. Ο θρησκευτικός γάμος έρχεται σαν επισφράγισμα των συναισθημάτων τους. Μπορεί να βίωσαν δύσκολες καταστάσεις, αλλά μέσα ακι από αυτές δυνάμωσε ακόμα περισσότερο το δέσιμο τους. Η διαφαινόμενη υιοθεσία της Αγγελικής, που έχει μπει για τα καλά στην καρδιά και των δυο, και ότι θα ακολουθήσει, έχω την αίσθηση ότι θα τους οδηγήσει να ανακαλύψουν πολύ ουσιαστικούς και ανιδιοτελείς τόπους τους».

πηγή:πρώτο θέμα