Lifestyle

Τάσος Κωστής: Γιατί ο κ. Λιγνάδης είναι έξω; Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, βεβαίως θα ξανασυνεργαστούμε

“Ποταμός” ο Τάσος Κωστής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ακούστε το άρθρο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στο Open Weekend και την Βίκυ Δέτσικα με αφορμή την τρίτη σεζόν της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα Me Too, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το Me Too ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος κι όλοι οι άλλοι χώροι είναι καθαροί. Στους άλλους χώρους δεν καθάρισε τίποτα. Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Γιατί είναι έξω, δεν ξέρω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης. Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα, μούγκα στη στρούγκα. Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι. Μπροστά στο λιοντάρι μούγκα. Γιατί ο κ. Λιγνάδης είναι έξω; Δεν πειράζει βίασες, ας ξαναβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά γιατί είναι έξω ο βιαστής. Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα» απόρησε ο Τάσος Κωστής.

«Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως θα ξανασυνεργαστώ» είπε ο Τάσος Κωστής.

Όλη η επικαιρότητα