Παρουσίαση Επιχείρησης

Ταβέρνα ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Ένα υπέροχο ταξίδι γαστρονομίας!

Ακούστε το άρθρο

Στο όμορφο λιμάνι Κατακόλου, η ταβέρνα Καρούσος που… μυρίζει θάλασσα, αποτελεί ένα από τους αγαπημένους προορισμούς γεύσης.

Είναι μια από τις πιο παλιές ταβέρνες της περιοχής, με 30 και πλέον χρόνια παρουσίας, που γνωρίζει από καλό φαγητό και φημίζεται για την άψογη ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα κατευθείαν από την θάλασσα. Την επιλέγουν για τους γνήσιους ψαρομεζέδες, τα πρώτης ποιότητας κρεατικά, τα καλομαγειρεμένα φαγητά, την ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλική εξυπηρέτηση και την θέα που προσφέρει στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Βρίσκεται στο όμορφο γραφικό λιμάνι του Κατακόλου με τα αυθεντικά καΐκια, τους ψαράδες και τα κρουαζιερόπλοια με τους τουρίστες από όλο το κόσμο.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων μπορείτε να επιλέξετε ο, τι τραβάει η όρεξή σας, ποντάροντας στην εξαιρετική πρώτη ύλη, την καλή τεχνική και τις μυστικές συνταγές. Υπηρετεί με μοναδική συνέπεια την κλασική ελληνική θαλασσινή κουζίνα και τις αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους εκλεκτούς πελάτες της.

Διεύθυνση: λιμάνι Κατακόλου, Πύργος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26210 41209 – 697 7703984


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα