Αρθρογραφία

ΤΕΦΑΑ: Τρίκαλα και Πύργος…

Την στιγμή που στο νομό μας ασχολούμαστε μόνο με λόγια…κάποιες άλλες περιοχές κάνουν έργα. Βέβαια εδώ πάντα μας φταίνε οι άλλοι αλλά ποτέ δεν έχουμε ψάξει να βρούμε και τις δικές μας ευθύνες.

Ας δούμε λοιπόν πως εξελίσσεται μία σχολή ΤΕΦΑΑ.

Σε νέα εποχή περνά το ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα δύο σύγχρονες κτιριακές υποδομές ενώ παράλληλα δρομολογεί νέα αθλητικά έργα στο campus του Πανεπιστημίου, ξεμπλοκάροντας το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου και συμπληρώνοντας τις υποδομές με γήπεδο ποδοσφαίρου συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και φοιτητικές εστίες.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εγκαινίασε το νέο κτίριο «Θανάσης Βέγγος» αλλά και το Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα, που άνοιξε πανηγυρικά τις πύλες του, για την τελετή απονομής πτυχίων στους απόφοιτους του ΤΕΦΑΑ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά επίσης στην κατασκευή ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου στο campus του Πανεπιστημίου, ώστε όλες οι αναγκαίες για τους φοιτητές αθλητικές υποδομές να βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα χώρο.

Ενώ τέλος, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, δρομολογείται λύση για τη στέγαση των φοιτητών, με την ανέγερση Φοιτητικών Εστιών σε σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Οποιαδήποτε ομοιότητα σε πρόσωπα και καταστάσεις στον νομό μας είναι συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα….

Όλη η επικαιρότητα