Ελλάδα

Τελευταίο αντίο στο μαθητή που έπεσε από γέφυρα στην Αττική Οδό

Ακούστε το άρθρο

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο 16χρονος μαθητής ο οποίος έπεσε από γέφυρα της Αττικής οδού στο Γέρακα.

Όπως ανακοίνωσε το σχολείο του, το 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα, η κηδεία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Γέρακα και το σχολείο θα μείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση του 16χρονου τα παπούτσια του, ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να βρέθηκε μια καρδιά με το υποκοριστικό μιας κοπέλας στο εσωτερικό της.

Τραγική φιγούρα οι γονείς του νεαρού μαθητή, οι οποίοι λίγη ώρα μετά το συμβάν και χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης για να δηλώσουν πως αναζητούν το παιδί τους, το οποίο περίμεναν στο σπίτι στις 21:00 περίπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr , που δημοσιεύει και την είδηση για το σημάδι με την καρδιά, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία δεν μπόρεσε να τους πει όλη την αλήθεια και τους είπε να μεταβούν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο καθώς είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.

Όλη η επικαιρότητα