Κόσμος

Telegraph: «Δεν θα τα καταφέρει»

michael-schumacher-620x380.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η εφημερίδα «Telegraph» επικαλείται πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει, σύμφωνα με τις οποίες οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, έχουν πει στην οικογένεια του Γερμανού πως μόνο ένα θαύμα θα τον επαναφέρει τώρα πια.

Παράλληλα, το δημοσίευμα επικαλείται Γερμανό δημοσιογράφο που επίσης δεν κατονομάζεται, σύμφωνα με τον οποίο ο “Schumi” είναι σε πολύ κακή κατάσταση αλλά δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν τίποτα προτού υπάρξει επίσημη ενημέρωση από πλευράς της οικογένειας.

Δεν συνηθίζουμε να υιοθετούμε δημοσιεύματα που δεν αναφέρουν Ιατρικές πηγές. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως άλλα ΜΜΕ έχουν διαφορετική βαρύτητα από κάποια άλλα.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της «Equipe» που έχοντας… άλλη βαρύτητα από τη Daily Mail, όταν προχώρησε σε αποκάλυψη, σύντομα αυτή επιβεβαιώθηκε από την Κέχμ, την εκπρόσωπο Τύπου του “Σούμι”. Θυμίσουμε οτι η Daily Mail χωρίς να αναφέρει πηγή κλπ. έγραψε ότι οι γιατροί δήλωσαν οτι μόνο με θαύμα θα ζήσει ο Σουμάχερ…

Χθες, δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, που υπογράφει ο Πίνο Αλιέβι – δημοσιογράφος με πολλές διασυνδέσεις στον κόσμο της F1 – ανέφερε πως ο Σουμάχερ αναπνέει πλέον μόνος του και πως οι γιατροί πιστεύουν πως μπορεί να ακούσει τις φωνές των οικείων του ενώ ο τίτλος του άρθρου ήταν «Υπάρχει ελπίδα».

Όλη η επικαιρότητα