Ηλεία

Η Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας την Κυριακή στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 16:30 το απόγευμα, ξεκινάει για ακόμα μία χρονιά στην Αμαλιάδα η μεγάλη γιορτή του κεφιού, της χαράς και της διασκέδασης, με την Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα 2018», που θα διεξήχθη στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σε κλίμα καρναβαλιού θα βάλουν μικρούς και μεγάλους ξυλοπόδαροι, κλόουν και σόου με φωτιές, ενώ σε ρυθμούς αποκριάς θα … χορέψουν οι σχολές χορού της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα οι χορευτές της σχολής Bailo και της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «ΗΛΙΔΑ 91,1» οι οποίοι θα πάρουν τη σκυτάλη για να οδηγήσουν τους παρευρισκόμενους σε μονοπάτια latin και χορευτικής μουσικής, μετατρέποντας το χώρο της πλατείας σε ένα τεράστιο υπαίθριο πάρτι!

Η φετινή τελετή έναρξης θα αποτελέσει τον προπομπό για την κορύφωση του μεγάλου καρναβαλικού θεσμού της Ηλείας, που για φέτος έχει προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, με την νυχτερινή ποδαράτη και την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού αντίστοιχα.

Αναμένονται όλοι μικροί και μεγάλοι, με μοναδικό εφόδιο την στολή και μια μάσκα.

Όλη η επικαιρότητα