Life

Τέλειες συμβουλές για να μιλήσεις βρώμικα

Ακούστε το άρθρο

…επειδή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, και δεν θέλουμε να ντροπιαστείς. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Δεν γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι την κουβέντα πάνω στο σεξ. Μερικοί το προτιμούν σιωπηλό. Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που λατρεύουν την φασαρία. Βογγητά, φωνές, φασαρία σε όλο το σπίτι. Και βρωμόλογα.

Το να μιλάς βρώμικα στο σεξ ακούγεται πολύ εύκολο στην θεωρία, αλλά στην πράξη τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Μπορεί να νιώσεις άβολα ακούγοντας την φωνή σου. Μπορεί κατά λάθος να πεις ατάκα από τσόντα και να αρχίσετε και οι δυο σας να γελάτε. Μπορεί να μην έχεις την παραμικρή ιδέα τι να πεις, και να κομπλάρεις. Επειδή, λοιπόν, δεν θέλουμε να σου συμβεί αυτό, σου φτιάξαμε έναν μικρό και εύχρηστο οδηγό για να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου που θα σε ήθελε πιο ομιλητικό.

Κομπλιμέντα
Τα κομπλιμέντα, συνήθως, είναι χαριτωμένα. Ευγενικά. Και έτσι πρέπει να είναι, επειδή μπορεί να ξεπεράσεις το όριο και να φτάσεις στην σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό όμως ισχύει έξω από το κρεβάτι. Επειδή την ώρα που κάνετε σεξ, δεν υπάρχουν όρια. Κάνε κομπλιμέντα για το σώμα του/της συντρόφου σου, πόσο σου αρέσει να του/της κάνεις στοματικό—θα καταλάβει αμέσως πόσο σε ανάβει.

Ενθάρρυνση
Σου αρέσει αυτό που κάνει; Τότε πες το. Με λεπτομέρειες. Αν σου αρέσει, για παράδειγμα, αυτό που συμβαίνει με την γλώσσα του/της αυτή τη στιγμή, πες το. Δείξε πόσο ωραία περνάς, και μην ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις λέξεις που δεν μπορούμε να γράψουμε εδώ.

Διαταγές
Αν έχεις αναλάβει τον κυρίαρχο ρόλο, φρόντισε να το απολαύσεις και να δίνεις σαφείς διαταγές για το τι θέλεις να σου κάνει. Ζήτησε να σου κάνει στοματικό, ζήτησε να σε κάνει να τελειώσεις. Οι οδηγίες μπορούν να γίνουν πολύ σέξι.

Προσμονή
Κατά την διάρκεια της ημέρας, ξεκίνα να στέλνεις μηνύματα στον/στην σύντροφό σου, λέγοντας τι θέλεις να κάνετε το βράδυ. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη, και πες του/της πόσο ανυπομονείς να το κάνετε.

Ρητορικά ερωτήματα
Το ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να σου απαντήσει στην ερώτηση “Σου αρέσει έτσι;”, αλλά θα το κάνει. Και μετά μπορείς να κάνεις κι άλλες ερωτήσεις. Αυτές οι ερωτήσεις είναι τέλειες για να σας ανάψουν και τους δύο, μέχρι να μην αντέχετε άλλο.

Μη ρητορικά ερωτήματα
Ξανά, χωρίς να ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις πολύ βρώμικες (ρεαλιστικές, βασικά) λέξεις, ρώτα τον/την σύντροφό σου τι θέλει να κάνεις. Ζήτα εσύ οδηγίες για να τον/την ικανοποιήσεις καλύτερα. Έτσι, και θα καλύψετε την ανάγκη σας για ομιλία, και δεν θα χρειάζεται να μαντεύεις.

Αθωότητα
Μερικές φορές είναι ιδιαίτερα σέξι να μιλάς βρώμικα με τον πιο… αθώο τρόπο. Πες στον/στην σύντροφό σου ότι λατρεύεις τον τρόπο που σε φιλάει, ότι θέλεις να νιώσεις το σώμα του/της πάνω στο δικό σου.

Λιτά και απέριττα
Πιο γρήγορα. Πιο βαθιά. Πιο δυνατά. Υπάρχει πιο σέξι πράγμα απ’ το να μην μπορείς να συντάξεις ολόκληρη πρόταση από την ηδονή;

Θόρυβος
Τέλος, αν πραγματικά δεν το ‘χεις με τις λέξεις, υπάρχει πάντα κι αυτή η επιλογή. Κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει αν βγάζεις απλά ήχους—ήχους που δεν βγάζουν νόημα, ήχους που έχουν ξεφύγει από αυτόν τον κόσμο, επειδή στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή επικρατεί το απόλυτο χάος.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα