Μεσσηνία

Τελικά το μνημόσυνο για το Α.Τ. στη Τριφυλία έγινε – Καμία διαμαρτυρία σε Κοπανάκι και Κυπαρισσία

Ακούστε το άρθρο

ΤΟ…μνημόσυνο του Α.Τ. Φιλιατρών έκαναν οι αιρετοί του Δήμου Τριφυλίας σε επίσκεψη που σύμφωνα με πληροφορίες που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσία μάλιστα της επιτροπής αγώνα καθώς το λουκέτο είναι οριστικό. Βέβαια η Δημοτική αρχή όφειλε να διεξάγει κοινό αγώνα και για τις υπόλοιπες δομές που καταργούνται, όπως είναι το Α.Τ. Κοπανακίου το οποίο προσέφερε τα μέγιστα στην περιοχή αλλά εκεί δεν είδαμε καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς και στο Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.

Με άλλα λόγια το Κοπανάκι, μετά τα Φιλιατρά και η έδρα του Δήμου, η Κυπαρισσία αποψιλώνεται από υπηρεσίες παρότι οι αρμόδιοι ευχαριστώντας το προσωπικό σημείωναν ότι ο αγώνας δεν θα τελειώσει. Φυσικά δεν έχει αξία δεδομένου ότι κανένα κόμμα δεν έχει δεσμευθεί ότι θα επαναφέρει τα καταργημένα Αστυνομικά τμήματα και φυσικά κανείς δεν τολμά να το βάλει την υπογραφή του σε μια τέτοια δήλωση…

Το κλιμάκιο που έκανε την τελευταία επίσκεψη στο Α.Τ. Φιλιατρών το οποίο αποτέλεσε φάρο ασφάλειας για την περιοχή, αποτελείτο από τους κ. Κατσίβελα, κ. Πούλο, κ. Σαρματζή, κ. Παπαθεοδοσίου, κ. Κουκούμη, κ. Κατσούλα, κ. Καναλουπίτη, κ. Γριβοκωστόπουλο, κα. Παπαγεωγίου, κ. Κωτσάκη, κ. Σαρματζή (εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών) κ.α.

Όλη η επικαιρότητα