Ηλεία Ποδόσφαιρο

Τελικοί Ποδοσφαίρου Λυκείων Ηλείας: Ο τίτλος σε 4ο ΓΕΛ Πύργου και ΓΕΛ Πελοπίου

Ακούστε το άρθρο

Το 4ο ΓΕΛ Πύργου στα αγόρια και το ΓΕΛ Πελοπίου στα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Ηλεία, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων.

Οι δυο τελικοί έγιναν χθες το πρωί στο δημ. στάδιο του Πύργου, όπου το 4ο ΓΕΛ Πύργου νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με σκορ 3-2, ενώ το ΓΕΛ Πελοπίου νίκησε με 1-0 το 3ο ΓΕΛ Πύργου. Και οι δυο αγώνες ήταν συναρπαστικοί και τους παρακολούθησαν πολλοί συμμαθητές των παιδιών που αγωνίστηκαν.

4ο ΓΕΛ Πύργου -2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας 3-2

Στα αγόρια το 4ο ΓΕΛ Πύργου πήρε τη νίκη στα πέναλτι επί του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας με σκορ 3-2.

Το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας ήταν 0-0.

Για το 4ο Πύργου σκόραραν στα πέναλτι οι Πρέντι, Πλαστουργός και Μπλάθρας, ενώ για το 2ο Αμαλιάδας σκόραραν οι Βλάχος, Μαργέλης.

Στο α’ μέρος το 2ο Αμαλιάδας είχε μια μικρή υπεροχή στον αγώνα, αλλά στην επανάληψη το 4ο Πύργου ανέβασε την απόδοση του και αφού δεν είχαμε κάποιο τέρμα, οι δυο ομάδες πήγαν στα πέναλτι όπου οι Πυργιώτες ήταν πιο τυχεροί και πιο εύστοχοι.

4ο ΓΕΛ Πύργου : Σακελαρίου Αναστ., Σακελαρίου Αντ., Κλάδης, Αρβανίτης, Μπλάθρας, Πρέντι, Πλαστουργός, Μοσχούλιας, Ιμεράι, Χούπας (Μπακόπουλος), Τσιγκούνης

2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας : Βλάχος, Ζαφειρόπουλος, Μαρκόπουλος, Αθανασούλης, Καρλέτσης, Πυλαρινός, Σκάμπι, Αρέζα, Λυκούσης, Μαργέλης, Τσίλι

ΓΕΛ Πελοπίου – 3ο ΓΕΛ Πύργου  1-0

Στα κορίτσια το ΓΕΛ Πελοπίου ήταν καλύτερο και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Λυκείων, επικρατώντας με 1-0 στον τελικό του 3ου Λυκείου Πύργου, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε του τελικού των αγοριών. Το «χρυσό» τέρμα για το Πελόπιο πέτυχε η Βάσια Παρασκευοπούλου.

ΓΕΛ Πελοπίου : Πέττα, Χριστοπούλου Βασιλ. του Ιωαν., Χριστοπούλου Βασιλ., Παρασκευοπούλου, Κούφη, Μπάλλα, Ρουμελιώτη, Ντέμου, Κατσανδρέα-Στροφύλλα, Λύκα, Παπαδοπούλου (αλλαγή έπαιξε η Κάλφη)

*** Φωτο Βαγγ. Δημητρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα