Ποδόσφαιρο

Τελικός Champions League: «Θα θυσίαζα και τη γυναίκα μου για το τρόπαιο» λέει ο Βαλβέρδε

Η εντυπωσιακή «κυρία Βαλβέρδε» αρκετές φορές βγαίνει και υπερασπίζεται δημόσια τον Ουρουγουανό μέσο των Μερένχες
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα του τελικού του Champions League πλησιάζει. Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν στο Παρίσι το βαρύτιμο τρόπαιο το βράδυ του Σαββάτου (28/05, 22:00), με τους «μερένγκες» να θέλουν να φτάσουν την κατάκτηση του 14ου τροπαίου τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ενας από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Κάρλο Αντσελότι για τη μεγάλη μάχη με τους «Reds» είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε για το τι είναι έτοιμος να θυσιάσει για να κατακτήσει το Champions League, ο 23χρονος μέσος της «Βασίλισσας» απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο.

«Το Champions League είναι ένα μοναδικό τρόπαιο για κάθε παίκτη στον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να θυσιάσω πολλά πράγματα εκτός από τον γιο μου, αλλά ίσως θυσίαζα τη σύζυγό μου», ανέφερε ο Βαλβέρδε. Στα… νιάτα της ήταν μια από τις πιο “καυτές” αθλητικές συντάκτριες και τηλεπαρουσιάστριες στην χώρα της, την Αργεντινή.

Η γεννημένη στις 13 Οκτωβρίου 1993, Μίνα Μπονίνο, έκοψε “μαχαίρι” την δημοσιογραφία όταν ξεκίνησε δεσμό με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης.

View this post on Instagram

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

View this post on Instagram

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

Οι δυο τους είναι χρόνια σε σχέση και η Μίνα έφερε στον κόσμο στις 20 Φεβρουαρίου 2020 τον γιο τους, Μπενίσιο.

Με πτυχίο Αθλητικής Δημοσιογραφίας από την Deportea, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες πριν εργαστεί ως παρουσιάστρια καιρού στο TyC Sports.

Πλέον ζει στην Μαδρίτη και είναι μεγάλη φαν της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μίνα Μπονίνο επέστρεψε λοιπόν στην δημοσιογραφία για χάρη του προ μηνών παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι για το Champions League και το έκανε για την ισπανική “Marca”.

H σύντροφος του Ουρουγουανού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” το βράδυ της Τρίτης (13/4) και έγραψε ένα κείμενο για την εμπειρία που έζησε.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να είμαι «η γυναίκα του». Ήθελα όμως να γίνω και έπαψα να είμαι: δημοσιογράφος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να γράψω. Να γράψω γι’ αυτό που συνέβη στο Μπερναμπέου», έγραψε αρχικά η Μίνα.

Εν συνεχεία τόνισε ότι πάντα ζει το ποδόσφαιρο με ιδιαίτερο τρόπο και το απολαμβάνει ενώ έδωσε και λίστα με αγώνες που πρέπει να δει κάποιος ή κάποια έως το τέλος της ζωής του: «Όποιος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να φύγει από αυτή τη ζωή χωρίς να έχει δει από κοντά έναν αγώνα Ρίβερ-Μπόκα, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, αλλά πάνω απ’ όλα, έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ».

Εξηγεί ότι το Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάτι που δεν μπορεί να αποτυπώσει στο χαρτί και γράφει για τις επικές επιστροφές που έχει χαρίσει στους φαν του.

Για το παιχνίδι της Τρίτης έγραψε: «Θύμωσα, απογοητεύτηκα, φώναξα, έκλαψα. Το στομάχι μου πόνεσε. Μερικές φορές, δεν ήθελα να δω τι συμβαίνει στο γήπεδο. Έμεινα στο ίδιο μέρος και προσευχήθηκα στο Θεό. Δεν ξέρω πόσες φορές. Στην Αργεντινή ακούς μόνο βρισιές σε δύσκολα παιχνίδια. Όλα καλά όμως. Μετά από την καταιγίδια ήρθε η ηρεμία».

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα