ΕΠΣ Ηλείας

Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος Φάρμα: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές οι «βυσσινί»!

Ακούστε το άρθρο

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ηλείας Παίδων ΦΑΡΜΑ  κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου ο Αστέρας, ο οποίος νίκησε με σκορ 2-1 τον άξιο αντίπαλό του Αίολο Πύργου, στον μεγάλο τελικό, ο οποίος κρίθηκε με τέρματα που σημείωσαν οι Ζωγάκης και Γιαννόπουλος για τον Αστέρα, ενώ για τον Αίολο μείωσε με πέναλτι ο Καπόγιαννος.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς για τους αυριανούς άσους του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, που ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στον τελικό , αγγίζοντας τους 300!

Η  εικόνα του τελικού!

Δυνατά ξεκίνησε ο Αστέρας, και στο α΄15 λεπτό είχε πλήρη υπεροχή! Στο 10΄ μάλιστα απείλησε για πρώτη φορά , όταν σουτ του Αθανασούλη έφυγε σύριζα άουτ! Στο 25΄ωραία σέντρα του Δ. Γιαννόπουλου στον αδελφό του Κ. Γιαννόπουλο, αυτός έπιασε το άουτ από πλάγια, που επίσης έφυγε ελάχιστα άουτ! Στο 30΄ νέο σουτ του Κ. Γιαννόπουλου από ευνοϊκή θέση, είχε την ίδια τύχη. Με τον Αίολο να απειλεί πολύ σοβαρά στο 31΄, όταν από κόρνερ του Μιχαλόπουλου, ο γκολκίπερ Βλάχος έχασε τη μπάλα, με τους παίκτες του Αίολου να έχουν τρία απανωτά σουτ , που όμως αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς λίγο πριν τη γραμμή τέρματος! Τελικά το σκορ  άνοιξε στο 32΄με πλασέ από τον Ζωγάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μακρινή κάθετη μπαλιά του Πυλαρινού(0- 1) .Στο 35΄νέο σουτ του «δαιμόνιου» Κ. Γιαννόπουλου έσωσε ωραία ο Ανδρουτσόπουλος. Με τον Κακόγιαννο του Αίολου στο 38΄να έχει στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου(διάρκειας 40 λεπτών), να έχει ένα καλό σουτ που έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί! Στην επανάληψη ο Αίολος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά, και στο 43΄ειχε ωραίο σουτ του Σκαρτσιάρη που «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι! Ενώ στο 45΄μετα από κόρνερ ο Γιαννόπουλος του Αίολου έπιασε το δυνατό σουτ που έφυγε σύριζα άουτ! Όμως προοδευτικά και πάλι ο Αστέρας βρήκε ρυθμό και στο 58΄δυνατό σουτ του Κ. Γιαννόπουλου έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Ανδρουτσόπουλος, στην εκτέλεση του οποίου ο Μαρκόπουλος σούταρε σύριζα άουτ! Για να φτάσουμε στο  75΄, όταν ο Κ. Γιαννόπουλος μετά από ασιστ του Μαρκόπουλου, με βολέ  στην απέναντι γωνία  έκανε το 2-0. Ο Αίολος όμως σε μία ανύποπτη φάση , μείωσε στο 77΄με πέναλτι του Κακόγιαννου , που δόθηκε σε χέρι του Πυλαρινού, και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει τη νίκη.

Αυτοί που ξεχώρισαν:

Κ. Γιαννόπουλος, Ζωγάκης, Πυλαρινός , Δ. Γιαννόπουλος και Βασιλακόπουλος οι κορυφαίοι από πλευράς των νικητών, ενώ από πλευράς Αίολου, κορυφαίος ο γκολκίπερ Ανδρουτσόπουλος, και αρέτά καλοί οι, Ηλιόπουλος, Σκαρτσιάρης, Κρόβα, και Κακόγιαννος!

*Πολύ καλή η διαιτησία του Β. Τσάκαλη!

ΑΙΟΛΟΣ (Κ. Σκαρτσιάρης): Ανδρουτσόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννικόπουλος, Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος, Σκαρτσιάρης, Κρόβα, Κρουστάλλης, Κακόγιαννος, Μιχαλόπουλος, Μονοκρούσος (46΄Μπακόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ(Λ. Τζαβάρας): Βλάχος, Βασιλακόπουλος, Δ. Γιαννόπουλος, Σκάμπι (80΄Τζόκολα), Πυλαρινός, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος (59΄Αθανασακόπουλος), Αθανασούλης, Ζωγάκης.

*Στο παιχνίδι παρευρέθη και ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού, έσπευσε στα αποδυτήρια να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα!

Όλη η επικαιρότητα