Categories: Media

Τέμπη – Δανάη Μπάρκα: «Γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια»

Share

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε σήμερα στον αέρα του Mega και στην έναρξη της εκπομπής εξομολογήθηκε ένα μικρό μέρος από τα όσα έζησε στα Τέμπη.

«Η εκπομπή μας θέλουμε πάντα να είναι ψυχαγωγική, θέλουμε να κάνουμε εσάς να χαμογελάτε και να ξεχνάτε τα προβλήματά σας. Κάποιες φορές δεν γίνεται να είμαστε ψυχαγωγική, αλλά οτιδήποτε άγει την ψυχή μας είμαστε εδώ για να το μεταφέρουμε. Έχουμε πολλές μέρες να σας δούμε. Δεν νομίζω ότι ήταν και εύκολο να βγούμε και να πούμε τι;

Σήμερα επιστρέψαμε και φυσικά επιστρέφουμε με υλικό από αυτή την τραγωδία γιατί είναι μια τραγωδία που μας αφορά όλους. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι μπορούμε, να μην ξεχαστεί ποτέ τίποτα και να δίνουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη συμπόνια μας στους ανθρώπους που τώρα μας χρειάζονται, γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση τους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρέθηκε στα Τέμπη μετά το τραγικό δυστύχημα, είπε επίσης: «Πηγαίναμε νιώθωντας ότι θα είμαστε ψύχραμοι. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που επικρατεί πάνω από το σημείο, δυστυχώς είναι τρομακτική. Ήταν σαν να κλαίει μια ολόκληρη πόλη για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε στην πόλη, γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια».