ΕΠΣ Ηλείας

Τεράστια πρωτιά για τους Νέους – Νίκησαν 2-0 μέσα στην Καλαμάτα την Μεσσηνία

Ακούστε το άρθρο

Μια εντυπωσιακή μικτή Νέων, νίκησε χθες μέσα στην Καλαμάτα την Μεσσηνία με 2-0 και πέρασε ως πρώτη στην β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών ομάδων. Να σημειωθεί ότι πιθανότητα στην β’ φάση θα περάσει και η Μεσσηνία ως μια από τις καλύτερες δεύτερες ομάδες.

Όσον αφορά τους παίδες, παρά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τους, έχασαν 3-1 από την ομάδα της Μεσσηνίας, ένα αποτέλεσμα που είναι όμως μάλλον άδικο, αφού οι παίδες μας μπορούσαν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Τεράστια νίκη των Νέων και πρωτιά

Οι Νέοι της Ηλείας κυριάρχησαν μέσα στο γήπεδο και το τελικό 2-0 υπέρ τους είναι μάλλον φτωχό. Το πρώτο γκολ της μικτής μας πέτυχε στο 48’ ο Λούσκος με πλασέ, ενώ στο 75’ ο Κακόγιαννος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας.

Οι Νέοι μας με λίγη τύχη και λίγη περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα είχαν «καθαρίσει» τον αγώνα από το α’ μέρος, όπου έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Το μόνο αρνητικό της χθεσινής μέρας ο τραυματισμός του Ζαφειρόπουλου που σε μια φάση του αγώνα έσπασε τον καρπό του. Ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα εξεταστεί και από γιατρό στον Πύργο. Του ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα.

Η σύνθεση των Νέων : Πλατής, Μπάλλας, Κωνσταντόπουλος, Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαρκόπουλος, Λούσκος, Κόκκινος (10’ λ.τ. Φερεκίδης, 87’ Αρβανίτης), Παπαβασιλείου, Ζαφειρόπουλος (65’ Κακόγιαννος), Ζωγάκης (80’ Κόσκορης).

Άξιζαν κάτι καλύτεροι οι παίδες

Η μικτή παίδων της Ηλείας άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα με 3-1 στην Καλαμάτα, αφού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Το γκολ της μικτής μας πέτυχε ο Αλ. Καλογερόπουλος.

Η σύνθεση των Παίδων : Πετρόπουλος, Ζαγκλής, Ροδόπουλος, Φραγκοπανάγος, Τσουκαλάς, Καλογερόπουλος, Γιαννόπουλος, Στεργιόπουλος, Δουλαβέρης, Δούφας, Χατζής (έπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Τσουραπάς, Κουτσομύτης, Αλεξόπουλος, Γκρίλλας, Κορομηλάς, Νικητόπουλος)

*** Στην β’ φάση των Νέων πέρα από την Ηλεία και την Μεσσηνία, θα συμμετάσχουν άλλες 14 ομάδες (σύνολο 16), που θα χωριστούν σε δυο γκρουπ (Βοράς – Νότος). Συνολικά θα γίνουν 8 ματς, που θα είναι νοκ άουτ. Η Ηλεία θα κληρωθεί με ομάδα του Νότου και ο αγώνας θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, ή μπορεί αυτό να αλλάξει στην πορεία. Οι αγώνες θα γίνουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουάριου.

Όλη η επικαιρότητα