Αθλητισμός Ηλεία

Τέσσερα μετάλλια στο Open Championship για την Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή με 4 μετάλλια στις αποσκευές της η μοναδική εκπρόσωπος της Ηλείας PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM από το το Open Championship που διεξήχθη την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγίων Αναργύρων.

Η ηλειακή αποστολή αποτελούμενη από 5 αθλητές κατάφερε να φέρει στον πολύπαθο τόπο μας 4 διακρίσεις με τον Κολόκας Απόστολο να παίρνει την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα – 45kg Kick Light πανπαίδων Γ’ κατηγορία, τον Ξένο Λευτέρη να κατακτά την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα +45kg Κick Light πανπαίδων Γ’ κατηγορία, τον Βυθούλκα Θανάση την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -55kg Kick Light παίδων Γ’ κατηγορία και την Κρέμη Κωνσταντίνα την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -60kg Kick Light κορασίδων Γ’ κατηγορία.

Οι προπονητές της αποστολής Παναγιωτόπουλος Γιώργος και Παπαδόπουλος Διονύσης ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους σε αυτή τους την προσπάθεια, τους χορηγούς: aegean taxioil Ε.Π.Ε Αγ. Ιωάννης Πύργος, salt & sugarστον Πύργο, Eπιγραφές στον Πύργο, wolecome store Νικολόπουλος στην Αμαλιάδα, coffee island στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα