Κόσμος

Τέσσερα σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονη‏!

14xronos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η βρετανική κοινή γνώμη μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 14χρονη Τζέιντ Άντερσον όταν της επιτέθηκαν τα τέσσερα σκυλιά της φίλης της, στο σπίτι της οποίας έμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail τα σκυλιά (δυο Staffordshire bull terriers, ένα μπουλ μαστίφ και ένα αμερικάνικο μπουλντόγκ) επιτέθηκαν στην μαθήτρια όταν άρχισε να τρώει μια κρεατόπιτα.

Στην προσπάθειά τους να δαγκώσουν ένα κομμάτι της, δάγκωσαν την 14χρονη στο λαιμό και εκείνη, επειδή ήταν μόνη στο σπίτι, ήταν πολύ αδύναμη για να τους αντισταθεί.

Η αστυνομία, που κλήθηκε στο σπίτι μετά από καταγγελία των γειτόνων (που είδαν από το παράθυρο το σώμα της να κείτεται στο πάτωμα), βρήκε την Τζέιντ νεκρή -και γεμάτη δαγκωματιές- στο πάτωμα του σαλονιού. Αφού πρώτα χρειάστηκε να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν τα σκυλιά προκειμένου να μπουν.

Σύμφωνα με γείτονες «Ήταν μια τραγωδία που περίμενε να συμβεί. Τα σκυλιά ήταν πολύ τρομακτικά και γάβγιζαν σε όποιον περνούσε μπροστά από το σπίτι. Τα φοβόταν όλη η γειτονιά. Αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί της επιτέθηκαν. Την ήξεραν».

Όλη η επικαιρότητα