Ηλεία

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα Αμαλιάδας για να απολογηθεί ο δράστης (βίντεο)

Ο 60χρονος Δ.Β., αναμένεται να μιλήσει με λεπτομέρειες για το χρονικό και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος και για το πως ο ίδιος «αιτιολογε»ί τις δολοφονίες των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι, και των δύο παιδιών τους, 1,5 και 2,5 ετών.
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, ώστε να απολογηθεί, στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, την περασμένη Τετάρτη.

Ο 60χρονος Δ.Β., αναμένεται να μιλήσει με λεπτομέρειες για το χρονικό και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος και για το πως ο ίδιος «αιτιολογεί» τις δολοφονίες των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι, και των δύο παιδιών τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Θυμίζουμε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ζήτησε χθες και έλαβε δεύτερη προθεσμία, ενώ ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε χθες, πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα