Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Θέλουμε παίκτες εργαλεία για τη Γ΄ εθνική»!

Στην τελική ευθεία  μπαίνουν από σήμερα όλα τα θέματα που απασχολούν τον  πρωταθλητή Ηλείας Αίαντα  Γαστούνης! 

Και βέβαια αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τις ανανεώσεις του περσινού ρόστερ, αλλά και τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν!  Ενώ θα ξεκαθαρίσει  αν  αποχωρήσει κάποιος  άλλος  από τους λεγόμενους  βασικούς παίκτες της ομάδας!  Ο  Αίας  έως τώρα  έχει αποκτήσει τους:  Κουλούρη, Βατσή, Αντωνόπουλο,  Βασιλικόπουλο, και τον έμπειρο Άγγελο Μπαρδούση!

Χωρίς  φυσικά να έχει  ολοκληρώσει τις μεταγραφές του! Παράλληλα βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης του Νίκου Δούλου στις συζητήσεις για την ανανέωσή του με την ομάδα της  Γαστούνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πλευρές είναι πολύ κοντά, ωστόσο επαγγελματικοί λόγοι είναι αυτοί οι οποίοι στέκονται εμπόδιο για τον έμπειρο μέσο, προκειμένου να πει το «ναι» και να συνεχίσει να φορά  τα ερυθρόλευκα.

Να  θυμίσουμε ότι έως τώρα  από τους περσινούς έχουν αποχωρήσει οι: Καράμπελας, Αρβανίτης και Κουρλός !

Μιλώντας στην «Πατρίς της Δευτέρας» ο τεχνικός Θόδωρος Ανδριόπουλος τόνισε:

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο, με τον Αίαντα  της Γ΄  εθνικής να «χτίζεται» σιγά – σιγά! Άλλωστε έχει μείνει μαζί με τον Ν. Δούλο(πιστεύω ότι τελικά θα παραμείνει) το 80%  του περσινού ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Δ. Αρβανίτης παρότι πήρε την ελευθέρα του! Καθως είναι ενας πολύτιμος για εμάς παίκτης, με τα χρόνια  που κουβαλά, να μην παίζουν κανένα ρόλο! Παράλληλα έχουμε αποκτήσει πέντε έμπειρους παίκτες, πολύτιμα «εργαλεία» για κάθε προπονητή, που θέλει τέτοιους, έτσι ώστε  να μπορεί να δουλέψει απρόσκοπτα  και σε καθημερινή βάση. Πιστεύω δε  στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, να είμαστε έτοιμοι.

 

Όλη η επικαιρότητα