Αθλητισμός

Θ. Κανελλόπουλος: «Τα Κρέστενα να αποτελέσουν το δεύτερο προπονητικό κέντρο!»

Αρκετά δραστήρια είναι το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΕΣΠΕΠ η οποία με συντονισμένες κινήσεις και σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ προσπαθεί να προβάλει τα πρωταθλήματά της και επιπλέον επιδιώκει να δημιουργηθούν προπονητικά κέντρα για τις εθνικές ομάδες στην Πελοπόννησο.

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος μετά  την επιτυχημένη διεξαγωγή του Final-4 του πρωταθλήματος Κ-21 στην Κρέστενα, τόνισε με δηλώσεις του την πρόθεση, η πρωτεύουσα του Δ. Ανδρίτσαινας – Κρεστένων να αποτελέσει το δεύτερο προπονητικό κέντρο της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Το παρόν Δ.Σ. της Ένωσης, από την αρχής της θητεία του έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του βόλεϊ σε κάθε γωνιά της ζώνης ευθύνης του. Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία προπονητικών κέντρων των εθνικών μας ομάδων, που θα φιλοξενούν την προετοιμασία τους καθώς και των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Π» είπε αρχικά ο Θ. Κανελλόπουλος και πρόσθεσε:

«Η επιλογή της Νεμέας ήταν η αρχή και προσωπικά νιώθω δικαιωμένος σαν πρόεδρος, που η επιμονή μου στους συνεργάτες στην τοπική ομάδα, καθώς και η συμβολή του νέου Δημάρχου στην προσπάθεια αυτή, ανοίγει το δρόμο και για νέα αντίστοιχα προπονητικά κέντρα.

Bρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τη δημοτική αρχή και θέλουμε τα Κρέστενα να αποτελέσουν το 2ο προπονητικό κέντρο, μετά την διεξαγωγή του Final-4 του πρωταθλήματος Κ-21. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και με τον δήμαρχο Καλαβρύτων, για να εξεταστεί η περίπτωση και της Κλειτορίας. Φιλοδοξούμε για την Πάτρα, την παραχώρηση των ξενώνων των Κωφών που παραμένουν κλειστές στα Μποζαΐτικα, στο ΠΕΑΚ, για την μετατροπή τους σε αθλητικούς ξενώνες και τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών αγώνων στην Πάτρα».

Όλη η επικαιρότητα