Προγνωστικά

Θα είναι… ντέρμπι το ματς της Γιουνάιτεντ με την Ντέρμπι;

Ακούστε το άρθρο

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ντέρμπι για το Κύπελλο Αγγλίας από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Θα δυσκολευτούν οι «μπέμπηδες» ή μήπως η γηπεδούχος Ντέρμπι θα παραδοθεί αμαχητί;

Αήττητη στα επτά τελευταία εντός για όλες τις διοργανώσεις η Ντέρμπι, επέστρεψε στις επιτυχίες με εμφατικό τρόπο θριαμβεύοντας της Σέφλιντ Γουένσντεϊ με 3-1 εκτός έδρας! Τα «κριάρια» είχαν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι τους, σημειώνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίωρο. Το αποψινό αποτελεί τεράστια πρόκληση για την ομάδα του Φιλίπ Κοκού, έχοντας ήδη αποκλείσει την Κρίστα Πάλας στην φετινή της πορεία.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ απέσπασε έναν βαθμό στην έδρα της Έβερτον, με το VAR να την σώζαει στις καθυστερήσεις. Γενικότερα όμως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με την παρουσία του Μπρούνο Φερνάντες να την έχει βελτιώσει αισθητά. Σήμερα θα έχει ως σύμμαχο και την παράδοση καθώς έχει να χάσει από την Ντέρμπι σε αγώνα Κυπέλλου εδώ και 123 χρόνια!

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μπιέλικ (Μ, 20/0), Χάντλστόουν (Μ, 11/1) και Χολμς (ΜΕ, 28/2). Ο Σόλσκιερ από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπισάκα (Μ, 26/3) και Τζέιμς (Μ, 62/3).

Η Ντέρμπι έχει την ψυχολογία μετά και το διπλό επί της Σέφιλντ. Η επιθετική της συνέπεια θα την βοηθήσει απόψε σε ένα απαιτητικό ματς. Η Γιουνάιτεντ δεν υποτιμά τους αντιπάλους της στο Κύπελλο και σπάνια την… πατά απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Διπλό μεν, σκοράροντας δε αμφότερες. (2&G/G στο 3.15+).

Παρακολούθησε live αγωνες ποδοσφαιρου στο internet δωρεάν

Όλη η επικαιρότητα