WEB tv Κινηματογράφος

Θα είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ ο επόμενος Batman; (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Μπεν Άφλεκ ψάχνει τρόπους για να απεμπλακεί και ήδη στη Warner αναζητούν το νέο πρόσωπο του Σκοτεινού Ιππότη.

Με το «Justice League» να ξεκινά την πορεία του, όλοι εδώ και καιρό στο σύμπαν της DC μοιάζουν ικανοποιημένοι, εκτός του Μπεν Άφλεκ. Μέσα στο 2017, ο τωρινός Batman έχει διαφωνίσει με τη Warner για το σενάριο της ταινίας που ετοίμαζε, ανακοίνωσε πως του είναι αδύνατο να παίξει και να σκηνοθετήσει μαζί το νέο «Batman», στην πορεία η ταινία πήγε στα πολύ ικανά χέρια του Ματ Ριβς με τον Άφλεκ να κρατάει μόνο τον ρόλο, όμως σε κάθε του δημόσια εμφάνιση κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος έδειχνε. Εξαίρεση η παρουσία του στην καλοκαιρινή Comic Con, όπου είπε ότι θεωρεί τον εαυτό του τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου για τον ρόλο που έχει.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, καθώς ο Άφλεκ ήταν προβληματισμένος πρώτον από την υποδοχή που είχε το «Batman V Superman» και έπειτα από τη μακροχρόνια δέσμευση που φαίνεται να συνοδεύει τον ρόλο, καθώς το νέο φιλμ που ετοιμάζει ο Ριβς φαίνεται να αποτελεί το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Άφλεκ. Όλα αυτά είναι γνωστά στο στούντιο, αλλά και στον Ριβς, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Σκοτεινό Ιππότη με το πρόσωπο άλλου σταρ της εποχής μας. Και φαίνεται πως βγήκαν σιγά-σιγά προς τα έξω οι επιθυμίες των δημιουργών.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Collider, Τζον Καμπέα, είπε στο τελευταίο του podcast ότι, μιλώντας με παραγωγό που σχετίζεται με το φιλμ, ο Ριβς ετοιμάζει την ταινία έχοντας ήδη άλλον ηθοποιό στο μυαλό του. Την ίδια πληροφορία επιβεβαίωσε και από άλλες πηγές και το όνομα για το οποίο μιλούν όλοι είναι αυτό του Τζέικ Τζίλενχαλ. Βέβαια δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία, απλά μια πιθανή προσέγγιση, από τη στιγμή που και ο Άφλεκ δεν κρύβει πια ότι ψάχνει «έναν cool τρόπο να βγει από τον ρόλο» όπως χαρακτηριστικά είπε αυτή την εβδομάδα στη USA Today.

Η πιθανή είσοδος του Τζίλενχαλ θα συζητηθεί εκτενώς το επόμενο διάστημα, και είναι πολύ πιθανό να βγήκε τώρα το θέμα ώστε να ακουστούν πρώτα οι αντιδράσεις του κοινού για κάτι τέτοιο. Πάντως το σενάριο για νέα τριλογία Batman με σκηνοθέτη τον Ριβς και πρωταγωνιστή τον Τζίλενχαλ, μόνο κακό δεν ακούγεται.

Πηγή: cinemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα