Life

Θα πας διακοπές με τον σύντροφό σου; Με αυτό αντικαταστάθηκε το…σεξ!

Ακούστε το άρθρο

Μόνο από τον τίτλο του άρθρου μπορείς να καταλάβεις ότι αν είσαι ερωτευμένη και περιμένεις πώς και πώς να πας διακοπές με τον σύντροφό σου, το μόνο που δε θα κάνεις είναι πολύ σεξ! Δε θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, αλλά όσο ζευγάρια έχουν πάει ήδη διακοπές γύρισαν κάπως περίεργα αφού μόνο σεξ δεν έκαναν. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι δική μας διαπίστωση αλλά ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Εταιρεία προφυλακτικών που είχε κάνει  έρευνα,  ζήτησε από τους συμμετέχοντες να αναλύσουν τις προσδοκίες τους για τις  διακοπές τους.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 ενήλικες, εκ των οποίων το 52% δήλωσε πως προσδοκά να περάσει τις μέρες του με καλύτερο σεξ, αλλά το 60% παραδέχθηκε ότι η πραγματικότητα δυστυχώς δεν ταυτίστηκε με τα θέλω τους!  Επίσης, το 41% παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του προτιμάει να περνά τις ώρες του με τα κινητά του ή τα tablets του παρά ο ένας με τον άλλον.

Τα ευρήματα, όπως λένε οι ερευνητές, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα ψηφιακά μέσα επηρεάζουν πολύ αρνητικά τις σχέσεις των ανθρώπων. Αφού διάβασες μόλις το άρθρο, πρόσεχε πώς θα ορίσεις να είναι οι δικές σου διακοπές. Το παν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση να χαθεί η μαγεία του έρωτα.

Όλη η επικαιρότητα