Ηλεία

«Θα συνεχίσει η ΔΕΔΔΗΕ σε Αμαλιάδα & Λεχαινά…»

Σε άλλο γραφείο του νομού μετακινούνται τέσσερις υπάλληλοι από το γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας, μια απόφαση που είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί, προκαλώντας παράλληλα ανησυχία για το μέλλον του πρακτορείου όσον αφορά στην λειτουργία του. Χθες στο πρακτορείο της Αμαλιάδας βρέθηκε ο διευθυντής περιοχής Πύργου της ΔΕΔΔΗΕ κ. Βασίλης Σταματόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εφ. «Πατρίς», τόνισε ότι τόσο το πρακτορείο της Αμαλιάδας, όσο και αυτό των Λεχαινών δεν επηρεάζονται καθόλου ως προς την λειτουργία τους και την εξυπηρέτηση του κοινού, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά, όπως ο ίδιος τόνισε.

Στο γραφείο της Αμαλιάδας και των Λεχαινών θα εξυπηρετούν το κοινό δύο υπάλληλοι στο καθένα, όπως και σήμερα, όπως ανέφερε ο κ. Σταματόπουλος, ωστόσο, όπως κατήγγειλαν πολίτες έξω από το πρακτορείο της Αμαλιάδας η εξυπηρέτηση γίνεται με αργούς ρυθμούς λόγω της έλλειψης προσωπικού και η ταλαιπωρία είναι μεγάλη.

Σχετικά με την λήξη του συμφωνητικού μίσθωσης του κτιρίου που στεγάζεται το γραφείο ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας στα τέλη του έτους και τις πληροφορίες που «μιλούν» για «λουκέτο» στη συνέχεια, ο κ. Σταματόπουλος είπε: «Αυτό που σας λέω είναι ότι γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις στο προσωπικό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Τα σημεία εξυπηρέτησης του καταναλωτή στο πρακτορείο της Αμαλιάδας, αλλά και των Λεχαινών, δεν μεταβάλλονται, δεν αλλάζουν. Θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά με το ίδιο προσωπικό που λειτουργούν και σήμερα για να εξυπηρετούν τον κόσμο. Δύο υπάλληλοι στην Αμαλιάδα και δύο στα Λεχαινά…».

Όλη η επικαιρότητα