Αθλητισμός

Θα βαρεθεί να κάθεται…

panileiakos_agonas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παρατεταμένο ρεπό θα έχει ο Πανηλειακός, αφού μετά την απόφαση της Ένωσης Β’ Εθνικής (FOOT BALL LEAGUE) να προχωρήσει στην αναβολή όλων των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα πάει πίσω μια εβδομάδα και ο Πανηλειακός θα παίξει με την Παναχαϊκή για την 7η αγωνιστική, λογικά την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής θα το διαβάσετε στην σελ. 14, και αυτό που μπορούμε εμείς να γράψουμε, είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν εφτά μέρες περισσότερες για να μάθουν τα αγωνιστικά συστήματα του Ηλία Φυντάνη, που έχει μείνει πλέον με 20 παίκτες, μετά τις αποχωρήσεις παικτών που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας θα προπονούνται με την μεγάλη ομάδα και 3-4 παίκτες των Νέων. 

Πήρε ενημερότητα

Και ένα καλό νέο, μέσα στα τόσα άσχημα που μαθαίνουμε σχεδόν καθημερινά. Η ΠΑΕ Πανηλειακός φάνηκε συνεπής (μαζί με τις ΠΑΕ Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, και Πιερικός) στην προθεσμία που της είχε δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ συνεδρίασε την Πέμπτη (13/11) και ανακοίνωσε ότι ο Πανηλειακός και οι άλλες τρεις προαναφερθείσες ΠΑΕ κατέθεσαν τις ενημερότητες που εκκρεμούσαν.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Κατάθεση δικαιολογητικών από τις κάτωθι ΠΑΕ, λόγω λήξης προθεσμίας του ενός μηνός από την έναρξη του πρωταθλήματος (10-11-14).

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (φορολ. & ασφαλ. ενημερότητα).

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (φορολ. & ασφαλ. ενημερότητα).

ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (φορολ. & ασφαλ. ενημερότητα).

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (φορολ. & ασφαλ. ενημερότητα).

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ»

Θέμα με τον ρουχισμό προετοιμασίας

Και για να μην μας λείπουν τα άσχημα νέα, όπως έγινε γνωστό χθες, κατά την προπόνηση του Πανηλειακού το μεσημέρι της Πέμπτης, υπήρξε πρόβλημα με τα ρούχα που χρησιμοποιούν για προπονήσεις οι παίκτες, αφού υπάρχει τις τελευταίες μέρες κενό στη θέση του φροντιστή. Και αυτό αφού σταμάτησε να εκτελεί ανάλογα χρέη ο Βαγγέλης Δρακόπουλος και είναι ακόμη άγνωστο ποιος θα καλύψει αυτή την θέση.

Για το θέμα αυτό υπήρξε αντίδραση του κ. Φυντάνη, ενώ υπήρξε και επεισόδιο μεταξύ του Γ. Λαμπρόπουλου και του παρευρισκόμενου Γιώργου Μώρου (πρώην βοηθού φροντιστή, την προηγούμενη τριετία), όταν ο δεύτερος έκανε παρατήρηση στον πρώτο για τη γενικότερη εικόνα και κατάσταση στο θέμα αυτό…

* * * Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κανακίδης εξακολουθεί να μην έχει επιστρέψει στον Πύργο (έχει παραμείνει στην Αθήνα μετά το πρόσφατο κυριακάτικο ματς στο Μενίδι). Παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει και φυσικά είναι άγνωστο αν θα έρθει κάποιος από τους Ιταλούς και πότε.

* * * Παραμένουν την ίδια ώρα, και πάλι, απλήρωτοι οι παίκτες που έχουν απομείνει και κανείς δεν ξέρει πότε θα πληρωθούν. 

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα