Αθλητισμός

Θα βρει τον δρόμο του ή θα πληγεί η ιστορία του;

panh.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αυτή την χρονική στιγμή, αφού η ομάδα ουσιαστικά δεν έχει διοίκηση, ενώ βρισκόμαστε στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου.

Η αποτυχία της διοίκησης που εξέλεξε η Γ.Σ. της Τετάρτης 3 Ιουνίου, έδειξε για άλλη μια φορά (όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια), πως ο Πύργος και η Ηλεία γενικότερα δεν… πολυενδιαφέρονται για το μέλλον της «ερυθρόλευκης» ομάδας, όχι μόνο λόγω οικονομικής δυστοκίας.

Και αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση τις προσεχείς μέρες, μετά τις επαφές που κάνει η προσωρινή διοίκηση (που ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα από την δικαιοσύνη, αλλά έχει ξεκινήσει το έργο της για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος), τότε ο Πανηλειακός δεν θα έχει μέλλον.

Και η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική θα είναι αδύνατη.

Μακάρι να ενδιαφερθεί ο φίλαθλος κόσμος και να συμμετάσχει στην σωτηρία της ομάδας, που είναι κρίμα να διαλυθεί.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο με συλλογική εργασία μπορεί ο Πανηλειακός να πάει μπροστά.

Οι εποχές του ενός μεγαλοεπενδυτή έχουν περάσει στο παρελθόν, τουλάχιστον για τις περισσότερες ομάδες και αν δεν υπάρξει συνεργασία πολλών παραγόντων, τότε η «καταστροφή» θα είναι δεδομένη.

Ας ελπίσουμε στην Γ.Σ. που θα οριστεί για την εκλογή διοίκησης να έχουμε θετικές εξελίξεις, ειδάλλως ο Πανηλειακός θα πέσει στην αφάνεια και θα γράψει ακόμη μια μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του (μετά την αποχώρησή του πέρσι από την Β’ Εθνική).

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα