Lifestyle Smile

Θανάσης Αλευράς: «Τα πάντα στερήθηκα για το θέατρο, είναι πρωταθλητισμός»

«Έχει τύχει να έχω αρρωστήσει, να είμαι με πνευμονία, πυρετό, ενέσεις και να πρέπει να είμαι στο θέατρο», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του
Ακούστε το άρθρο

Για όλα όσα αναγκάστηκε να στερηθεί για χάρη του θεάτρου και τα δύο χρόνια που απέχει από αυτό, μίλησε ο Θανάσης Αλευράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να ζήσει μία πιο ήρεμη καθημερινότητα.

«Περίπου δυο χρόνια έχω να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν μου έλειψε καθόλου. Πριν από τον κορωνοϊό είχα πάρει την απόφαση να κάνω πια θέατρο πολύ λίγο γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Στερήθηκα πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή και τώρα θέλω να φτιάξω μια άλλη ρουτίνα, μια άλλη καθημερινότητα. Μου αρέσει δηλαδή τρεις μήνες που θα κάνουμε την παράσταση στο Άλσος και μετά πάλι σε άλλα πράγματα», δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

«Τα πάντα στερήθηκα για το θέατρο. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, το θέατρο είναι πρωταθλητισμός. Αυτό σημαίνει να είσαι καλά, να είσαι υγιής, να μην αρρωσταίνεις, να μην τρως, να μην ξενυχτάς», πρόσθεσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι:  «Έχουν υπάρξει αρκετές δύσκολες μέρες που έπρεπε να είμαι στο θέατρο. Να έχω αρρωστήσει, να είμαι με πνευμονία, πυρετό και ενέσεις για να παίξω.΄Εχω παίξει ακόμα σε θανάτους, χωρισμούς και σε όλες αυτές τις δύσκολες μέρες που απλά δεν θέλεις να επικοινωνήσεις τίποτα».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα