Αχαϊα Ελλάδα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν μας τα λέει καλά ο Μάνος, να γίνει τεστ πατρότητας»

«Χειμαρρος» ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη
Ακούστε το άρθρο

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλείται να σχολιάσει τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τις συνθήκες που πέθαναν τα τρία κορίτσια από την Πάτρα και βάζει στο στόχαστρο τόσο την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η αρχή γίνεται με τις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για φαρμακευτικές ουσίες. Αναζητήσεις που γίνονταν ακόμα και λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας τον περασμένο Γενάρη. «Μπορεί να ήθελε να εμπλουτίσει τις ιατρικές της γνώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου» λέει με νόημα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας.

«Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Η μεν Ρούλα αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη και είναι στον Κορυδαλλό, ο δε Μάνος είναι έξω. Κάνει τις δηλώσεις αυτές τις οποίες κάνει, οι περισσότερες των οποίων είναι αντιφατικές σε σχέση με την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα. Επιλέγει τον δικό του δρόμο. Αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τον λόγο. Όπως έχω πει και έχω γίνει βαρετός, άλλα πράγματα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας. Εκεί τη στηρίζει πλήρως» τόνισε αρχικά.

«Και να πάω όμως και στον θάνατο του βρέφους που έγινε στο σπίτι. Εδώ δεν μας τα λέει καλά. Ούτε ο Μάνος μας τα λέει καλά, ούτε η Ρούλα μας τα λέει καλά. Αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί είναι νεκρό, από ότι οι ίδιοι δηλώσαν, το πρώτο πράγμα που έκαναν εκείνη τη στιγμή δεν ήταν να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι. Ενημέρωσαν τον Μάνο.

Στη συνέχεια πήγε το ΕΚΑΒ. Έγιναν πάρα πολλά λάθη, γιατί γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μεταφέρονται οι νεκροί με το ΕΚΑΒ, κάτι το οποίο έγινε εκεί. Πού έγινε αυτοψία από ποιους έγινε αυτοψία στο σπίτι για να διαπιστωθούν οι συνθήκες; Ήταν ένα παιδί πλέον τελειωμένο εκεί. Αυτά δεν έγιναν…

Οι ίδιοι δήλωσαν κάποια πράγματα στην αρχή, οι ίδιοι τα γυρίζουν τώρα και ο καθένας λέει τα δικά του. Τον λόγο τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δυο τους. Όπως εδώ βλέπουμε αντιφάσεις για τον θάνατο αυτού του άμοιρου βρέφους το ίδιο θα δούμε και τους υπόλοιπους θανάτους» πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, υπογραμμίζοντας: «Διαφωνίες βλέπουμε και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Έχουν βαλθεί να τρελάνουν την Ελληνική κοινωνία; Δεν ξέρω».

«Να γίνει ένα τεστ πατρότητας»

«Επιμένω ότι καλό θα είναι να γίνει ένα τεστ DNA. Όταν οι ίδιοι εμφανίστηκαν την πρώτη φορά σαν ένα ωραίο αγαπημένο ζευγαράκι και στην πορεία είδαμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα, είδαμε εξωσυζυγικές σχέσεις και τα λοιπά, γιατί να μη γίνει λοιπόν και ένα test DNA; Ένα τεστ πατρότητας. Για να δούμε, τι συμβαίνει εκεί πέρα; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία -προφανώς- μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος από τους δύο. Να λάμψει η αλήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό θα ωφελήσει και τους ίδιους» κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα