Lifestyle Ελλάδα

Θανάσης Κουρλαμπάς για Λιγνάδη: «Προσπαθώ να καταλάβω πώς βγήκε έξω ενώ καταδικάστηκε»

«Αποφυλακίστηκε, ενώ υπήρξε καταδικαστική απόφαση. Είναι ένα πράγμα το οποίο ο καθένας μας προσπαθεί να το κατανοήσει», λέει ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο
Ακούστε το άρθρο

Την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο σχολίασε ο Θανάσης Κουρλαμπάς, όπως γράφει το πρώτο θέμα. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα», όπου είπε αρχικά:

«Ο καθένας μας έχει το αξιακό του σύστημα και τον τρόπο που επεξεργάζεται ότι συμβαίνει και τοποθετείται απέναντι σε αυτό. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που αισθάνομαι και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η μία από τις βασικές παραμέτρους που έχουν γεννήσει όλες αυτές τις αντιδράσεις είναι μια φαινομενική και μάλιστα μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στην εξέλιξή της».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ότι αποφυλακίστηκε, ενώ υπήρξε καταδικαστική απόφαση. Είναι ένα πράγμα το οποίο ο καθένας μας προσπαθεί να το κατανοήσει. Προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ με τη λογική και να αισθανθώ βάσει αυτής πως ενώ ήταν προφυλακισμένος με τις καταγγελίες μέχρι να εκδικαστεί, δικάστηκε και καταδικάστηκε γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις και βγαίνει έξω».

Στην πορεία, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε ότι: «Ο χώρος δοκιμάστηκε, στοχοποιήθηκε, όχι αδίκως, βγήκαν πολλές περιπτώσεις. Δεν είναι ο μόνος χώρος, ξεκίνησε από τον αθλητισμό, παντού υπάρχουν δυστυχώς αλαζονικές συμπεριφορές και συμπεριφορές που αντιβαίνουν στη φυσιολογική σχέση των ανθρώπων και πληγώνουν ανθρώπους.

Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάτι, ούτε έχω γίνει μάρτυρας. Δεν μπορεί, όμως, να μας παίρνει όλους η μπάλα. Ο χώρος του θεάτρου εξακολουθεί να είναι ένας μαγικός χώρος κι ένα υπέροχο άθροισμα σπουδαίων ανθρώπων και είμαι πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα