Media

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του μετά την αποχώρηση

Ο ηθοποιός ψηφίστηκε από το κοινό και εγκατέλειψε το ριάλιτι επιβίωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor το οποίο τελείωσε με την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη. Η αποχώρηση του ηθοποιού από το ριάλιτι επιβίωσης εξέπληξε συμπαίκτες και αντιπάλους, ωστόσο εκείνος το πήρε πολύ ήρεμα κι έφυγε από το συμβούλιο χαμογελαστός.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor ξαφνιάζοντας τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το τηλεοπτικοί κοινό.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα του παρόλο που αγωνιστικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Ο ίδιος μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δήλωσε: «Έτσι αποφάσισε το κοινό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα. Έμαθα πολλά μαζί τους. Είχαμε όμορφες στιγμές κι ελάχιστες κακές. Δεν μάλωσα με κανένα. Ήταν ένα όνειρο που πίστεψε η γυναίκα μου. Ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Θα γυρίσω πίσω στην κόρη μου και στην γυναίκα μου»

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει στον ηθοποιό η σύζυγός του, Κατερίνα. «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το αγόρι μου έρχεται» έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη σε ανάρτησή της στα instastories.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα