WEB tv Ελλάδα

Θάνατος 36χρονης μεσίτριας: Η τελευταία συνομιλία πριν τη μοιραία επέμβαση [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει το τελευταίο τηλεφώνημα της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη έφερε στο φως η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το βίντεο σοκάρει.

Η 36χρονη Ντιάνα ανέμελη συνομιλεί με τον σύζυγό της λίγο πριν πάει να κάνει την επέμβαση ρουτίνας που έμελλε να της στερήσει τη ζωή. Είναι μεσημέρι της 26ης Απριλίου 2017. Το ραντεβού με τον γιατρό έχει κλειστεί για τις 5 το απόγευμα.

Χαλαρή και ευδιάθετη η μεσίτρια ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο «Σε λίγο θα πάω για τα ποδαράκια μου. Ούτε νάρκωση δεν θα κάνω. Δεν είναι κάτι… ». Τα λόγια της μοιάζουν με τραγική ειρωνεία… 

ίγες ώρες αργότερα θα έχανε τη ζωή της από το -όπως όλα δείχνουν- μοιραίο λάθος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τον θάνατό της.

Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας. Μια επέμβαση αφαίρεσης κιρσών. Κι όμως η άτυχη μητέρα δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της.

Ο φερόμενος ως δράστης όταν αντιλήφθηκε πώς κάτι δεν πήγαινε καλά, την μετέφερε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε σε ερημική τοποθεσία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ακόμα ζωντανή…

Προκλητική απολογία

«Ήρθε και έβγαλε όλα τα ρούχα της χωρίς να της το ζητήσω. Έβαλε την πράσινη μπλούζα και ξάπλωσε. Της χορήγησα το ίδιο φάρμακο με την πρώτη φορά στην ίδια δοσολογία και γύρισα την πλάτη μου για να ετοιμάσω τις σύριγγες» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 39χρονος αγγειοχειρουργός.

«Τότε διαπίστωσα ότι η κοπέλα ήταν σε ανακοπή. Πανικοβλήθηκα, προσπάθησα να την επαναφέρω. Δεν ειδοποίησα κανέναν γιατί θα έκανα χρόνο…» πρόσθεσε προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκλονίζει ο σύζυγος

«Όταν τηλεφώνησα στο Ιπποκράτειο εμφανίστηκε στο τηλέφωνο με μεγάλη ψυχραιμία, εξυπηρετικότατος να μου εξηγήσει ότι η Ντιάνα δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού» λέει στην κάμερα ο σύζυγος της Ντιάνας.

Η απόφαση του δικαστηρίου που θα κρίνει την τύχη του αγγειοχειρουργού αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: newsit

Όλη η επικαιρότητα