Αχαϊα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια

Οι αναρτήσεις τους ξεχείλιζαν από ευτυχία, ωστόσο στην πραγματικότητα η σχέση του ζευγαριού είχε συγκρούσεις, τσακωμούς, χειροδικίες.
Ακούστε το άρθρο

Ουδείς, ακόμα και οι πιο κοντινοί συγγενείς στο νεαρό ζευγάρι, Μάνο και Ρούλα μπορούσε να φανταστεί τις εντάσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας και το δράμα των τριών παιδιών.

Τα όσα κοινοποιούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκάλυπταν ούτε στο ελάχιστο τα σκοτεινά μονοπάτια της σύγκρουσης και της τοξικότητας που βάδιζε ο γάμος τους. Μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία πανέμορφα κοριτσάκια.

Ο Μάνος και η Ρούλα δεν περνούσαν αυτή την εικόνα μόνο στους οικείους τους αλλά και στα social media. Οι αναρτήσεις τους ξεχείλιζαν από ευτυχία και δεν προμήνυαν σε τίποτα την τραγική κατάληξη των τριών κοριτσιών. Μια ματιά στα social media αρκούσε για να βγάλει κανείς το συμπέρασμα πως ήταν ευτυχισμένοι. Αγκαλιές, φιλιά, ταξίδια, οικογενειακές στιγμές.

Στην πραγματικότητα, όμως η σχέση του ζευγαριού είχε συγκρούσεις, τσακωμούς, χειροδικίες. Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας μετά από τα αδιάσειστα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την αποκάλυψη ενός γάμου με καβγάδες, απειλές και τοξικότητα στην ημερήσια διάταξη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Το μεγάλο ερώτημα για τις αρχές είναι γιατί ο Μάνος και η Ρούλα ενώ είχαν πάρει την απόφαση να ζήσουν χωριστά, δήλωναν ότι συνεχίζουν την κοινή τους πορεία και εμφανίζονταν δεμένοι να στηρίζουν ο ένας τον άλλον;

Μία ακόμα ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη στο Facebook προκαλεί ερωτηματικά, όταν στις 6 Ιανουαρίου 2021 κι ενώ είχε ήδη φύγει από τη ζωή η Μαλένα, είχαν ξεκινήσει οι μεταξύ τους καβγάδες.

Στην ανάρτησή του, ο 30χρονος πατέρας φαίνεται να αναπολεί την πρώτη του συνάντηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, χαριτολογώντας ότι «μεγαλώσαμε λίγο αλλά δεν μας φαίνεται».

«Πέρασαν 8 χρόνια από εκείνο το μεσημέρι…

Μια συνάντηση ήταν αρκετή!!! Το αποτέλεσμα του αγώνα, ένας γάμος και τρία πανέμορφα κορίτσια!!! Μεγαλώσαμε λίγο αλλά δεν μας φαίνεται. Να είμαστε καλά να συνεχίσουμε με υγεία και υπομονή!!!

Μάνος Δασκαλάκης»

«Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Σήμερα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία μεταξύ άλλων τον ρωτάει εάν είναι ερωτευμένος ακόμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα