Αχαϊα Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Μαλένα ήταν για 10 λεπτά νεκρή και η Πισπιρίγκου δεν ειδοποιούσε κανέναν

Η αποκαλυπτική κατάθεση γιατρού - Ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της
Ακούστε το άρθρο

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι ισχυρισμοί της σταδιακά καταρρίπτονται με τις νέες, συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη συνολική δράση της όσον αφορά στα τρία παιδιά της. 

Σύμφωνα με το protothema, γιατρός που κατέθεσε τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για γιατρό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε ανάνηψη στη Μαλένα -που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019- και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Για τον θάνατο της Μαλένας, κατέθεσε πως όταν τον κάλεσαν να κατευθυνθεί από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου βρισκόταν, στο νοσοκομείο «Ελπίδα», για τη μικρή Μαλένα, χρειάστηκε να διανύσει το χρονικό διάστημα των 10 λεπτών για να φτάσει.

Όταν έφτασε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά. Αυτό που εκτιμά λοιπόν είναι πως η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά.

Το παιδάκι ήταν 10 λεπτά νεκρό δίπλα της και η ίδια δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Όλη η επικαιρότητα