Ψυχαγωγία

The Bachelor: Η Μαρίνα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τον Παναγιώτη

Ακούστε το άρθρο

Η Μαρίνα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά και για το αν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη Νικόλ.

Στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” μίλησε η Μαρίνα από το The Bachelor, και αποκάλυψε αν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Παναγιώτη με τη Νικόλ. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπορεί να επέλεξε τη Νικόλ μετά το τέλος του “The Bachelor“, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φήμες τον θέλουν να έχει χωρίσει από την cheerleader και να είναι ζευγάρι με την Μαρίνα, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Αν και η Νικόλ διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μέσα από ένα Instagram story, το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει και η Μαρίνα. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και διέψευσε ότι είναι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ αποκάλυψε πως έχουν ανταλλάξει κάποια τυπικά μηνύματα.

“Συγχαρητήρια στη Νικόλ! Μπράβο της! Δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο, ποτέ μου δεν ζήλεψα. Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γιατί ένιωσα πολύ πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να διεκδικείς έναν άνδρα. Είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Δεν δέχθηκα πόλεμο, απλά γενικά στα reality υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό. Δεν μετανιώνω για τις ατάκες που είπα.

Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είμαι ήρεμη, το παρελθόν δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω τι κάνουν ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή… Το τελευταίο story που είδα, τα έχουνε απ’ ότι κατάλαβα. Πάντως μαζί μου δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι, εγώ δεν έρχομαι δεύτερη, οπότε καλά να περνάνε.

Ο Παναγιώτης μου έχει στείλει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης εμένα δεν θα μου έλεγε κάτι όλο αυτό γιατί όταν τελειώνει κάτι τελειώνει. Με όλες τις κοπέλες νομίζω ότι έχει επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι πολύ λογικό αυτό. Με τη Νικόλ έχουμε κάποιες επαφές, θα συνεργαστούμε κιόλας για μια εταιρεία”, ανέφερε στην εκπομπή η Μαρίνα.

via

Όλη η επικαιρότητα