Ψυχαγωγία

The Bachelor: «Ξεμαλλιάστηκαν» για ένα ομαδικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα ακόμα ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor κλήθηκαν, στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι κοπέλες από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Αυτή τη φορά, η έξοδος θα λάμβανε χώρα σε ένα λούνα παρκ και όλες ήθελαν λίγα περισσότερα λεπτά με τον άντρα των ονείρων τους.

Έτσι, όταν ήρθε η ανακοίνωση στη βίλα, οι κοπέλες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους αλλά και τις φαρμακερές τους ατάκες για τις συμπαίκτριες τους!

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια Εριέττα σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Bachelor πως «δεν με απασχολεί τι ραντεβού θα είναι το σημερινό, εγώ απλά θέλω να δω τον Παναγιώτη». Έτσι, η Σία της είπε πως «μη φοβάσαι γλυκιά μου, δεν θα φύγεις εσύ» για να λάβει ένα βλέμμα κακιάς η νεαρή ξανθιά διαγωνιζόμενη.

«Αχ μακάρι να γράφει, Εριέττα δεν μπορώ να κάτσω στο κλουβί με τις τρελές άλλο! Please, Παναγιώτη, σώσε με αγόρι μου» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Εριέττα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Παναγιώτη θα συναντούσαν η Βίβιαν, η Αντζελίνα, η Σία και η Ραφαέλα! «Και όλα μου τα όνειρα απλά γκρεμίστηκαν» σημείωσε η Εριέττα στην κάμερα του ριάλιτι του Alpha.

«Δεν άκουσα το όνομα μου και έχω τόσα πολλά νεύρα! Έξαλλη είμαι! Έξαλλη!» κατέληξε η νεαρή διαγωνιζόμενη.

Δείτε το στιγμιότυπο

via

Όλη η επικαιρότητα