Ψυχαγωγία

«The Crown»: Οι πρώτες εικόνες της Εμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τέταρτη σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς του Netflix «The Crown» μετρούν αντίστροφά για την τρίτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει στην δημοφιλή πλατφόρμα στις 17 Νοεμβρίου. Η νέα σεζόν θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Η Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ Β′, την οποία στις δυο πρώτες σεζόν ενσάρκωσε η Κλερ Φόι, ενώ τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου θα παίξει ο Τομπάιας Μένζις. Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα διαδεχθεί τη Βανέσα Κέρμπι στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Τέλος, στο καστ προστίθεται ο Τζος Ο’ Κόνορ που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο σε νεαρή ηλικία.

Πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης με ακόμα μια σημαντική προσθήκη στη βασιλική οικογένεια: την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θα ενσαρκώσει η Έμα Κόριν.

Οι πρώτες εικόνες της Κόριν στον ρόλο της νεαρής Νταϊάνα κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα επεισοδίου σε τοποθεσία στην Ισπανία που θα παρουσιάζεται ως Αυστραλία κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τον Κάρολο το 1983.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός της σειράς, τόνισε: «Η Έμα είναι ένα λαμπερό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ». «Εχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, όπως επίσης το εύρος και την πολυπλοκότητα να απεικονίσει μια εξαιρετική γυναίκα που από ανώνυμη έφηβη έγινε γυναίκα είδωλο της γενιάς της».

via

Όλη η επικαιρότητα