Ψυχαγωγία

The Crown | Τα εμπόδια που βάζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας για να σαμποτάρει τα γυρίσματα της σειράς

Η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ δεν βλέπει καθόλου θετικά τη νέα σεζόν...
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα κι αν η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν έχει εκφέρει γνώμη σχετικά με τα επεισόδια της σειράς “The Crown”, φαίνεται πως δεν είναι η αγαπημένη της στην πλατφόρμα του Netflix.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο της Tina Brown “The Palace Papers”, η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ δεν βλέπει καθόλου θετικά τη νέα σεζόν, η οποία θα καλύψει την περίοδο της δεκαετίας του ’90 και με όποιον τρόπο μπορεί, παρεμβαίνει.

Πιο αναλυτικά, στον 5ο κύκλο της σειράς θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα του “annus horribilis”, δηλαδή της χειρότερης χρονιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, που συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων, το διαζύγιο της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου, όπως και την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κάστρο του Windsor. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό πως το Netflix ψάχνει νεαρούς ηθοποιούς για τους ρόλους των Harry, William και Kate Middleton, καθώς θα πάρουμε μία γεύση από τη νεότερη γενιά των royals. Όλα αυτά είναι πράγματα που ενοχλούν τη βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε κινήσεις ώστε να εμποδίσουν τα γυρίσματα της σειράς. “Όποτε μπορούν, σταματούν τα γυρίσματα του The Crown σε τοποθεσίες όπου έχουν επιρροή”, δήλωσε η Brown, προσθέτοντας πως “για παράδειγμα το Eton αρνήθηκε να επιτρέψει τα γυρίσματα εκεί, που ήταν δίχως αμφιβολία με σκοπό να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα του William”.

Όπως υπογραμμίζει, με αυτό τον τρόπο δείχνουν τη δυσαρέσκιά τους, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν είναι χαρούμενοι με αυτό που συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια φήμες έχουν κυκλοφορήσει πως πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούν το επιτυχημένο σόου. Για παράδειγμα, η πριγκίπισσα Ευγενία έχει παραδεχθεί πως είναι φαν, ενώ ο Harry και η Meghan είχαν αποκαλύψει στην Oprah Winfrey πως είχαν παρακολουθήσει κάποια επεισόδια.

Ο νέος κύκλος της σειράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο, με το νέο καστ που περιλαμβάνει τους Imelda Staunton, Leslie Manville, Jonathan Pryce, Dominic West, Elizabeth Debicki και η Olivia Williams παίρνουν τη σκυτάλη, αντικαθιστώντας τους προηγούμενους επιτυχημένους πρωταγωνιστές.

Πηγή: madamefigaro.gr

Όλη η επικαιρότητα