Ψυχαγωγία

The Final Four: Η κόρη πρώην υφυπουργού πήρε μέρος στο διαγωνισμό

Ακούστε το άρθρο

Μια εμφάνιση-έκπληξη επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του «The Final Four» στον Ant1 καθώς ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και η κόρη της πρώην υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αγγέλα Σιδηροπούλου ανέβηκε στην σκηνή του ριάλιτι τραγουδιού, διεκδικώντας μια από τις τέσσερις καρέκλες.

Αν και κατάφερε να κερδίσει τα τρία «ναι» της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μιχάλη Σταβέντο και Ελένη Φουρέιρα, η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα αποχαιρέτισε τελικά το μουσικό διαγωνισμό αφού έχασε στη «μονομαχία» με τον Σάκη Καραθανάση.

Το βίντεο με την εμφάνισή της:

https://www.youtube.com/watch?v=o0DY0KYKI5I

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου ερμήνευσε το «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τη φωνή και την σκηνική παρουσία της. Ωστόσο το κοινό, που έχει και την τελική κρίση, δεν της έδωσε το εισιτήριο για να κάτσει σε μία από τις κόκκινες βελούδινες καρέκλες.


Η Αγγέλα Σιδηροπούλου με την μητέρα της Κατερίνα Παπακώστα

Η Αγγέλα είναι 28 ετών και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα της υποκριτικής και του τραγουδιού.

via

Όλη η επικαιρότητα