Κόσμος

The Gray Man: Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία του Netflix

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster στην ιστορία της streaming υπηρεσίας - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου φιλμ που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου
Ακούστε το άρθρο

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του πολυσυζητημένου φιλμ «The Gray Man», ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου του 2022.

H ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Μαρκ Γκρέανυ που κυκλοφόρησε το 2009 και τη δημιουργία του φιλμ ανέλαβαν οι αδερφοί Ρούσο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε δύο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, τον Κρις Έβανς και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, με το καστ να συμπληρώνεται από τους Άνα ντε Άρμας (No Time To Die, Knives Out), Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ (Bridgerton), Τζέσικα Χένγουικ (Matrix: Resurrections), Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Fargo) και Άλφρι Γούνταρντ.

Η ιστορία του θρίλερ δράσης, ακολουθεί έναν πρώην ανεξάρτητο δολοφόνο της CIA που ονομάζεται Κουρτ Τζέντρι (Γκόσλινγκ) ο οποίος θεωρείται «μύθος» και είναι γνωστός ως ο γκρίζος άνθρωπος. Κινείται σιωπηλά από δουλειά σε δουλειά, επιτυγχάνοντας το αδύνατο και πάντα καταφέρνει να χτυπήσει τον στόχο του. Σύντομα όμως θα κυνηγηθεί από τον πρώην συνάδελφό του Λόιντ Χάνσεν (Έβανς). Τώρα, πρόκειται να αποδείξει ότι γι’ αυτόν, δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή μεταξύ της δολοφονίας για τα προς το ζην και της δολοφονίας για να παραμείνει ζωντανός.

Το Netflix τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και το επίσημο τρέιλερ του «Gray Man».

Όλη η επικαιρότητα