Κινηματογράφος

The Innocents: Κάποια μυστικά δεν μπορούν να κρατηθούν κρυμμένα για πάντα [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Innocents, το καινούργιο βρετανικής προέλευσης μεταφυσικό δράμα τρόμου του Netflix με δημιουργούς του τους Farren Blackbur, Hania Elkington (The North London Book of the Dead) και τον Simon Duric (The Crown, Black Mirror).

Στο εν λόγω project το οποίο θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά, σε κεντρικές ερμηνείες θα δούμε τους: Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento), Sorcha Groundsell (Clique) και ο Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens).

Η υπόθεση του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος εστιάζει σε δύο ερωτευμένους εφήβους, τον Harry (Ascott) και την June (Groundsell). Τα παιδιά αυτά επιλέγουν να ξεκλέψουν λίγες στιγμές για τους ίδιους μακριά από την αυστηρή επιτήρηση των αυταρχικών κηδεμόνων τους.  Θα ακολουθήσουν λοιπόν, μία διαφορετική διαδρομή προσωπικής αναζήτησης που θα τους αποκαλύψει τα τρομερά μυστικά που κρατούν καλά κρυμμένα οι οικογένειές τους. Ανείπωτες αλήθειες θα έρθουν στο φως ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα, ενώ η διαπίστωση ότι οι δύο ήρωες διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις θα τους φέρει αντιμέτωπους με πρόσθετα προβλήματα.

Καθήκοντα παραγωγής θα επωμιστούν εδώ οι Charlie Pattinson, Elaine Pyke και η Willow Grylls.

Η πρεμιέρα του The Innocents έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου του 2018 στο Netflix. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer:

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα