Ψυχαγωγία

The Lord of The Rings: Θύελλα αντιδράσεων για τις σκηνές σεξ και γυμνού που ενδέχεται να υπάρχουν στην σειρά της Amazon

Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους fans της τριλογίας του «Lord of the Rings».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα TheOneRing.net και μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr, η οποία ασχολείται με θέματα του φανταστικού αυτού σύμπαντος, η τηλεοπτική έκδοση του «Lord of the Rings» είναι πολύ πιθανό να περιέχει σκηνές γυμνού αλλά και σκηνές σεξ.

Το δημοσίευμα βασίζει την «είδηση» αυτή για τη σειρά της Amazon σε ένα κάλεσμα για casting το οποίο τονίζει πως τα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή «πρέπει να νιώθουν βολικά με σκηνές γυμνού».

Σε αυτό προστίθεται και η πρόσληψη της Jennifer Ward-Lealand, στη θέση της Intimacy Coordinator, δηλαδή της συντονίστριας για την οικειότητα των ηθοποιών που συμμετέχουν σε σκηνές με γυμνό ή σεξ.

Το ενδεχόμενο αυτό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους φίλους του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» καθώς ο J.R.R. Tolkien δεν είχε αποτυπώσει με κανένα τρόπο στα βιβλία του σκηνές γυμνού ή σεξ.

Ορισμένοι μάλιστα σχολιάζουν πως ο Tolkien δεν θα μπορούσε ποτέ να συμπεριλάβει σκηνές σεξ στα βιβλία του, καθώς ήταν ένας συντηρητικός και παραδοσιακός άνθρωπος, χωρίς αυτό να είναι κακό, ενώ άλλοι τονίζουν πως η μη ύπαρξη τέτοιων σκηνών στην τριλογία των ταινιών, την έκανε και τόσο επιτυχημένη.

via 

Όλη η επικαιρότητα