Ψυχαγωγία

The Nevers: Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά φαντασίας που διαδραματίζεται στη Βικτωριανή εποχή, είναι γεγονός

Το HBO δημοσίευσε το πρώτο trailer για το The Nevers, τη νέα του σειρά φαντασίας, που θα διαδραματίζεται στη Βικτωριανή εποχή.

Η ιστορία, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων με συγκεκριμένα ταλέντα (χαρακτηρίζονται ως Touched), κατά βάση γυναίκες, που έχουν ξεκάθαρες πανίσχυρες ικανότητες, μερικές γοητευτικές, μερικές ενοχλητικές.

Μεταξύ αυτών είναι η Amalia True (Laura Donnelly), μια μυστηριώδης χήρα, και η Penance Adair (Ann Skelly), μια νεαρή εφευρέτρια.

Δημιουργός της είναι ο Joss Whedon (The Avengers), που όμως ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την αποχώρηση του από το project. Έκτοτε, στη θέση του βρίσκεται η Philippa Goslett (Little Ashes).

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να υπάρξουν 10 επεισόδια, όμως το HBO αναφέρει πως θα κυκλοφορήσουν έξι και στη συνέχεια θα συνεχίσει η παραγωγή των επόμενων, με την προϋπόθεση πως η σειρά θα έχει καλή τηλεθέαση.

Ανάμεσα στο cast θα βρεθούν οι James Norton (War & Peace), Nick Frost (Hot Fuzz) και Elizabeth Berrington (In Bruges), μεταξύ άλλων.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Όλη η επικαιρότητα